MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 genel bi kontrol amaclı gitmistim kan verdim ultrason cektirdim ekg falan filan ne varsa baktırdım iç acıcı deil sonular seker 165 70-100 kollesterol 299 120-220 albumin 7,43 3,50-5,20 üre 38,1 10-40 kalp ritminde ve ultrason sonucunda bişi yok karaciger enzimleri de normal. yarın tekrar kan vericem bi daha bakıcaklar bunlara ben şimdi sadece sebze yemeye mi mahkum olucam yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sağ tarafdakiler normal değerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evt sagdakiler olması gerekenler ortadaki benimkiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feeblemind Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Böyle normalden fazla sonuçlar aldığına göre bunların vücudunda belirtileride vardır?Hiçbir şikayetin olmadan mı doktora gittin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 cidden bişey yoktu bi sıkıntım falan. yani biraz kilom var ama normalden 6 kilo fazlam var ve hiç bi sıkıntım yoktu bunlar birden cıktı sok oldum yaw... moralim cok bozuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi sağdakilerle soldakiler baya farklı, anladığımdan değil ama sana sağlam irade lazım önümüzdeki zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feeblemind Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bi sıkıntın yoksa kafana takma bence.Hastalık tedavisinde moralin en önemli şey olduğuna inanıyorum. Ama doktora kesin tekrar gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yaw 3 5 oynasa tmm dicem de ciddi ciddi fark var naapcam bilmiorm... bide baska bi yerde test yaptırsam acaba lab da bi hata falan olabilirmi? yani daha yas 20 bu yasta bu kollestrol...? [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 16:42 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feeblemind Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Belki sonuçlar karışmıştır.Mesela bi arkadaşıma kan grubunu öğrenmeye özel bi kliniğe gittiğimizde adama verdikleri 2 kağıtta farklı kan grupları yazıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Sonuçta bu sonuçları belirleyen pek çok faktör var. Mesela sigara ve alkol tetikleyici unsurlar. Kullanıyorsan bir an önce bırak bence, en azından bir süre için ara ver. Yağlı yiyecekler yiyor olabilirsin, onları kes. Zaten doktor bunların hepsini sana söylecektir. Dediğim gibi moralini yüksek tutup sıkı bir diyete hazırla kendini, ilaç da verilebilir belki. Doktor filan deilim yanlış anlama da, sadece babam da uzunca bir süre aynı sorunlarla boğuştu, oradan çıkarım yapıyorum. Şimdiden geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 saolun arkadasalr sigara var alkol var yaglı yemeyi seviyorum et yemeyi cok seviyorum hep bunlardan oluyo ama naapalm yaa insallah yarınkitestler saglam iyi cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kolesterol 300 gg olma yakinda.. azicik spor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hayatını yaşıyorsun salla bişi olmz :) bnm 500e vurmştr o zmn peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 500 zor yaw oyle diyenler de cıkmıyo abi ona sasiyorum ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tahlilden 13 saat önce hiçbirşey yeme. sadece su. ondan sonra tekrar tahlil yaptır. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 harbi sakın karnın tok gitmiş olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ölmezsin korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tahlilden 13 saat once deil de 8 9 saat once falan bişeyler yemiştim tok gitmedim bakalm yarın tekrar yapicaklar tahlilleri sonuc ne olacak cok merak ediyorum... saolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 abouv bi ayağın çukurda bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 şişmansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben bu adamı tanıyorum hiç bişi olmaz buna. az ye lan sen de biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şeker uçuk çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Çok fazla sayılmaz abi benim babanemde şeker 600lerdeydi ehuehe.Öldü tabi :( o_O (Şekerden deil gerçi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aman abi ileri yaşlarda problem olur bunlar. benim de öyledir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cok yiyosun muhtemelen, yagi sekeri kisicaksin.ilerde seker riskin var bole devam edersen.kolesterol de damar tikanikliklarina vs neden olur. doktora git(diyetisyen deil) diyet versin sana bi, bilmem kac ay sonra yine gel der heralde zaten baktirirsin bi gelisme var mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar