Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bi oyun ariyorum neo geo oyunuydu orasini hatirliyorum boyle bi yaratigimiz vardi bi aletle top atardi yukariya 3 tane ayni renkten top olusunca o toplar yok olur puzzle in ortasindaki parcayi serbest birakinca level atlardik o oyunu hatirlayana benden bi gazoz kapagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bubble'lı birşeydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 puzzle bobble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 cok danke horascim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 anytime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ayrı topic açmak istemediğimden buraya yazıyorum : Bir oyun vardı... 1- İnsanken maymuna dönüştürülmüş bir adamı oynayıp sevgilinizi bir bilimadamından kurtarmaya çalışıyorduk.Özel hareketler kaykaylayken pizza atma vs türdeydi. 2- İsmini aradığım başka bir oyunda da elinde sopasıyla dinozorları döven bir çocuğu oynuyorduk.Boss'lar büyük canavarlardı.Mesela ırmak turunda gelen Boss Pleisor türü yüzen bir dinozordu. 3- Oynattığımız adamımız başka bir oyunda RoboCop'a benziyordu ama RoboCop değildi.Final Fight gibiydi , önümüze geleni pata küte döve döve gidiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar