Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya bende Ultima Online 2D var simdi Pati UO'ya girmem icin naapmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 var sağda solda topic detaylı bak biraz, bulursun adam gibi bilgi sanırım ama kısaca şöyle; mondain's legacy lazım düzgün oynayabilmen için, patchlerini bi tamamla önce sonra razor indir, server ipsini yaz, gir oyuna, eğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet sonra uyandim ztn ama genede 1 sorum var ML setup ne kdr sürüyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 download etmesi haliyle hızına bağlı da, çok büyük birşey değildi sanki, kolay kasmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 750 mb gibi birşey 3-4 saatte indirirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 750mb.i..3 - 4 saat...yok kablo net 128kpps ile inmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 öyle bir internet hızı yok şu an türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 nası yok abi yapma :) 1mbit ile bile saatte 400mb kadar çekilebiliyor. 2 saat sürüyor bu hesaba göre. üniversitelerdeki 3-5 mb/sn hızlardan bahsetmeye bile gerek yok. bu arada kabloda 128 mi kaldı ya? benimki bile 512 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 walla bilmem ben bakiyorum 128 yaziyo banada 256 olcak sudur budur diyolardi 128 yaziyo hala benimde gercek makina ofiste oldugu icin kasmiyorum fazla suanki makinanin tek özelllgini sölesem durmumu anlarsiniz ztn... 32mb ram O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi yazık sana bea.Bizim eve konuk edeyim seni burda 1gb ram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Sailor, 07 Eylül 2007, Cuma - 17:10 tarihinde demis ki: nası yok abi yapma :) 1mbit ile bile saatte 400mb kadar çekilebiliyor. 2 saat sürüyor bu hesaba göre. üniversitelerdeki 3-5 mb/sn hızlardan bahsetmeye bile gerek yok. bu arada kabloda 128 mi kaldı ya? benimki bile 512 oldu. abi ben yok derken 128den bahsediyorum zaten :D 4096 ile saatte 1,47gb çekme kapasitemiz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 walla gelirim abi :D konuk et beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar