mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 toparlasınlarda bitirsinler bu sezon ya. çok baydı artık. nerde o güzelim ilk 2 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 izlemeyi biraktim 2 bolum once. ilk 3 sezon hatta 4. sezon bile iyidi ama bu sezon rezalet. dizi bombos bir hal almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 son sezonları arıdum ben de. kötüyse izlemim madem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 oh be çok uzun bi aradan sonra adam gibi bir bölüm yayınladılar sonunda. 5x09 andy nin nancy nin memelerini emmesi çok efsaneydi ya. birde üstüne yuttu bütün sütü hahahaha. andy nin uykusu kaçtı diye nancy ile yataktayken 31 çekmesi koltuktan düşüren cinsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 süper bitti son bölüm oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 5x10 süper bölümdü gene. ignacio çok efsane bir karaktermiş ya gene anladım bu bölümde. soyunma odasındaki sahne olsun, en son evlenme sahnesindeki ağlama olsun koparttı resmen. Nancy Guillermo dan Pilar Zuazo u öldürmesini istedi. bu sezon biraz aksiyonlu bitecek gibi. umarım 6. sezona aynı şekilde adam gibi başlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Çok iyi bitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Of bu dizi sonlarıyla beni öldürücek. Bu kadar mı heyecanlı biter bir dizi ya. Go nancy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahaha shane adamım ya. spinoff çekilsin bu çocuğa mafya babası yolunda ilerleyişi gösterilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VU7autny1Mc http://www.youtube.com/watch?v=NzKOb_OGp4s 16 Ağustos 6. sezon başlıyor. Nancy duvardan duvara çarp beni. her nekadar photoshop olsanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 süper bi dizi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ccc shane s ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Weeds.S06E01.DVDRip.PreAir.XviD-BuRN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Aynı ya. Yine konuya reset atmışlar. 2 sezonda bi reset ve yeni karakterler gibi bir formül var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 son 2 sezon shane süperdi ya. bence harcamasınlar o çocuğu. baş rol oynasın bi dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 izlemeyip izlemeyip izlenince dayanamayıp hüpür hüpür izlediğim dizilerden. 6. sezon da iyi bencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu sezon daha iyi olabilir, yeni ortam yaramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 5. bölümdeki chaos .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 6. bölüm baya iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ssezon finaliymiş geçen haftaki 13. bölüm. izleyemedim daha gerçi. bu arada 7. sezon için de anlaşmışlar. son sezon olacakmış büyük ihtimalle ve nancy ölebilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 weeds'i hafta hafta izlemeye dayanamadığım için bu sezonu da 2 parça halinde izledim. ve yine inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Saeros said: iyi olmuş topicin uplandığı Queen said: 43 yaşında kendileri: [spo][/spo] yılanın olayım dola beni. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dizi mükemmelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu gece başlıyor 7. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar