Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ahauha Konuşmacıyı merak ediyorum.. Bu olay ne zaman oldu bilen var mı? Hedesi neydi? ehuae Kedi Karizmaymış ;] [psst lan baksana nasıl tırstılar benden,hepsinin gözleri üstümde][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Demirel var demirel zamanıdır diyecektim.Bir baktım sezer orda.Ecevitte kortizon-zombie'si gibi durduğuna göre pek eski olmasa gerek =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 demirel negzel salıvermiş kendini gülüyor, sezer "aman şimdi gülersek bütün o vetoların adamı karizmam dağılır" diye kasım kasım kasılmış.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 başlığı "Devlet kredisi" diye okuduğum için açıp baktım kedisiymiş...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Apache Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 o değilde Demirelin eşi yiyecek gibi bakıyor kediye. [Bu mesaj Apache tarafından 20 October 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Ecevitin Sağındajki kim?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Zuzuz bu toplaniti organize edenlerde eminim bir 10 gun sonra kendilerini belgrad ormaninda ciplak olarak bulmuslardir. yari baygin. Oha ya olaya bak. Kedi giriyor, ve taaaa onlarin onune kadar geliyor. Sezer hala etraftami ya? Neyse hala karizmaymis allah icinde.Insan bole bir olaya hafif bir gulucuk atmazmi ? Anlasilan adamin kedi korkusu var fln. Hani gulumseyip kediye neden vermiyim yanima gelmesi icin gibi bakislari var.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Halfmumi, 22 October 2003 09:37 tarihinde demiş ki: Ecevitin Sağındajki kim?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Kenan Evren.[hline]tHe Original fi$h® Banshee
Öne çıkan mesajlar