Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Dostlar

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Bana sanki eski tadı tuzu kalmadı gibi geliyor patinin yahu üzülüyorum sonrada; önceden kavga etmek kızıp küfretmek uyarı almak sonra özür dilemek bile zevk verirdi insana sanki. Herkez çok yakın, çok sıkıydı ama şimdi öyle değil gibime geliyor... Yoksa ben mi çok uzaklaştım bilemiyorum; gerçi evet bir müddet PC'im gitmesi ile zoraki askıya aldım ama.. Geri geldi sonunda ama arkadaşlıklar geri gelmedi, eski tat gelmedi sonra eski muhabbetler gelmedi; gelen tekşey ise kavga ve gürültü. Geldiğim gibi bir huzursuzluk gördüm ve arkasından bazı kişilerden hiç ama hiç beklemediğim davranışlar bana karşı... Ya insan üzülüyor unutulmaya; geri geldim topic'imde bile belli sanki veya bana öyle geliyor bilmiyorum. Herneyse ya canınız saolsun.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

@ tellos

Hayır olay sadece arkadaşlıkta değil sanki rabet biraz düşmüş gibi paticiğe ve eğlenmeyi unutmuş gibi yorumlar, yazılar yazılıyor, topicler açılıyor. Önceden kahkahalar ile gülerdim eğlenirdim, önemli konularda ciddi konuşmalar olurdu, kızdım mı cidden kızardım, sinirlenirdim, ama şimdi çok boş geliyor '' aman salla ya diyor insan '' veya dedittiriliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

...unutulmuş eski günlerin kekremsi tadı damağımda duruyordu ve fakat yeni şeylerde güzeldir belki diye söylendim. belki de bunları da denemeliydim, ürkekçe adımlar ile kalabalığa yaklaştım. önce kalabalığın arasına karışmaya cesaret edemedim ancak denemeliydim. derin bir nefes aldım ve kendimi sakladığım, gölgelerle kapanmış karanlık sokağın yaslanmış olduğum duvarından ellerimle destek alarak uzaklaşıp kalabalığın içine giriverdim. kalabalık beni biranda yutuverdi. birisi belime sarıldı kafamı çevirdiğimde bu pis sakallı yüzü hatırladığımı farkettim. coşkun! tecavüzcü coşkun eteğimi aşağıya doğru sıyırıken pis nefesini ensemde hissettim. söyledikleri oldukça manidardı "tadını çıkar bebeğim!"..

matmazel meri sonduanıet isimli kitaptan alıntılanmıştır. das-aAa yayıncılık ©1997-2007

demek istediğimiz ise şu, "lam boş ver be hacı.. alt tarafı forum.. sen tadını çıkar. belki sistem gelince (gelirse) olaylar rayına girer. şimdilik sadece tadını çıkar."

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 03:19 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki bazıları için sadece forum ama benim için şuydu;
Mayhem, Platon, ovchinickov ( Her zaman ki gibi yanlış yazdım sanırım), Die_Human, Anathema ile hergünümüz beraber geçiyordu. Zergling, Alexian ve Todesengel ilede ayda 1-2 görüşürdük. Ayrıca beybin ve İstanbul...

Ama artık hiç biri yok ne burda nede hayatımda bambaşka bir hayat benimkisi.. Sitem olarak algılamayın bunu ben nedenini merak ediyorum sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahha, ulan yurtdişindakiler naapsin ? ? ?

Abi adim atarsaniz eski pati olur, bay geldi bu muhabbet, eski pati eski pati ?
Ne vardi eski patide , terlik yerdik, millet banlanirdi, nie banladin denirdi, diyenlerde banlanirdi..

2 hafta sonra geri acilirdi, abi, kusura bakma muhabbetleri donerdi...

Bulusmalara lafim yok, kalabalik olurdu ama, millet uni li oldu, kampusdekilerle zor bulusuyorlar.. Artik kimse 15 yasinda deeel, normal diorm. . : )
Sosyal ağlarda paylaş

benimde MarlO_on var liseden.hiç aramıyor şimdi aklıma geldi.Sonra dedimki,ben arıyomuyum acaba? bende aramıyorum sfds.Ama görüstügümüz zmn araya hic ayrılık girmemiş gibi takılırız.Bide moonfall var,cnmx o görüsüyoruz bol bol.
durum bu.
Yani isimde verdin.Bence arayıp söylemen daha iyi.Burdan 'eüööö niye benle ilgilenmiyonuz lan anlatın publicte' pek mantıklı deil;)
Sosyal ağlarda paylaş

eski,yeni boşverin bakın eğlencenize ya

burda ztn msnden konusan,normalde buluşup görüşen insan sayısı çok

onun harici kimse birbirini tanımak dost olmak zorunda değil

ztn sanal bir ortamdan çok beklenti olmamalı.

2 sene sorada bugün için eskiyi özledim diceksin.böyle gider bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...