Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hank'in Kıçını Öpmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ama şu noktada yanılıyosun, o kulluk görevini yapar, ve dünyevi şeyler onun için önemli değildir. Nitekim herşey bir sınavdır, asıl hayat ahirettedir.
Mesaj tarihi:
Ünlü düşünür Riçırt Hörbırt "Hayat bir sürkümünttantsa ve biz bu sürkümtantın işlevsel çarklarından biriysek ve bu yaşam adını verğimiz döngü bir dışavurumculuksa ben intiharı tercih ederim" demiş ve intihar etmiş.
Mesaj tarihi:
said:
1. hank. in kicini op ve o da sana kasabayi terkettiginde 1 milyon dolar versin.

bu madde saçmalık

said:
2. yaninda alkol ic.
3. senin gibi olmayan insanlari essek sudan gelinceye kadar dov.
4. iyi yemek ye.
5. bu listeyi hank. in kendisi yazdirdi.

seçilcekse bunlardan biri seçilmeli diye düşünüyorum.

ama vakit kaybı bunu baştan sona okumak.
Mesaj tarihi:
Morgenthau ise bu konuda sürrealizmin modern iktisat ve ziraat üzerindeki etkisini ele aldığı makalesinde Siego Armando Gonçalves'in ne kadar haksız olduğunu ispat etmiştir.
Mesaj tarihi:
said:
Ben Marmara İbadet bölümünü kazandım. ama 2. öğretim. Öğle'yi kaçırıyorum

kaza kılmalısın.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:17 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ben: oyleyse neden hemen kasabayi terketmiyorsunuz?

mary: hank soylemeden kasabayi terk edemezsin. yoksa parayi alamazsin ve seni essek sudan gelinceye kadar dover.

Şair burada bayrağa sesleniyor.
Mesaj tarihi:
said:
kaynak: www.ateizm.org

ayrıca kaynağı sona koyman hiç hoş olmamış. böyle bi kaynaktan olduğunu bilsem hiç okumazdım. bi dahaki sefere baştan belirt lütfen.
Mesaj tarihi:
Jari Litmanen ise postmodern sulama kanallarındaki sorunlarının Servet-i Fünun edebiyatında nasıl işlendiği üzerine yaptığı araştırmayla 4 Nobel 7 Oscar kazanmıştır.
Mesaj tarihi:
önyargıları kırmış adam işte. Zaten bilgiye ulaşmak için önyargılı davranıp işine gelmediği şeyi okumamak yerine her şeyi karşıt fikirleri de okuyup dinlemek lazım değil mi kuzum?
Mesaj tarihi:
said:
Morgenthau ise bu konuda sürrealizmin modern iktisat ve ziraat üzerindeki etkisini ele aldığı makalesinde Siego Armando Gonçalves'in ne kadar haksız olduğunu ispat etmiştir.

sen git dota oyna allahsız.
Mesaj tarihi:
Hocam kaynak falan demişsin de, görseydik şu Hank'in kıçını, ona göre bi karar verseydik.

Kod adı olabilir Hank, hani bi Eva Longoria çıkarsa, seve seve öperim ben o kıçı.

Pls.
Mesaj tarihi:
Çocuk yuvası tecrübelisi konuştu tabii :)

İşte bahsettiğim şey buydu paticik.com daki banlananlar topicinde. Örnek olmuş hemen fortune bahsettiğim tiplemelere sağolsun

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 22:17 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...