elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ama şu noktada yanılıyosun, o kulluk görevini yapar, ve dünyevi şeyler onun için önemli değildir. Nitekim herşey bir sınavdır, asıl hayat ahirettedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ünlü düşünür Riçırt Hörbırt "Hayat bir sürkümünttantsa ve biz bu sürkümtantın işlevsel çarklarından biriysek ve bu yaşam adını verğimiz döngü bir dışavurumculuksa ben intiharı tercih ederim" demiş ve intihar etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yazar? Okuduğumuz yazar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: 1. hank. in kicini op ve o da sana kasabayi terkettiginde 1 milyon dolar versin. bu madde saçmalık said: 2. yaninda alkol ic. 3. senin gibi olmayan insanlari essek sudan gelinceye kadar dov. 4. iyi yemek ye. 5. bu listeyi hank. in kendisi yazdirdi. seçilcekse bunlardan biri seçilmeli diye düşünüyorum. ama vakit kaybı bunu baştan sona okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben Marmara İbadet bölümünü kazandım. ama 2. öğretim. Öğle'yi kaçırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Morgenthau ise bu konuda sürrealizmin modern iktisat ve ziraat üzerindeki etkisini ele aldığı makalesinde Siego Armando Gonçalves'in ne kadar haksız olduğunu ispat etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ve şunu unutmayalım buyurmuşlar ki; yemeği yiyeceksiniz, suyu da içeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Ben Marmara İbadet bölümünü kazandım. ama 2. öğretim. Öğle'yi kaçırıyorum kaza kılmalısın. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:17 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Betimlemenin yanı sıra sohbet türündeki yazıların en eğitici olanlarından biri olmuş. Diğer yandan herkesin kendisinden bir parça bulacağı bir yazı. -New York Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Djemba Djemba'nın bu konuda çok ünlü bir araştırması var fakat araştırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: ben: oyleyse neden hemen kasabayi terketmiyorsunuz? mary: hank soylemeden kasabayi terk edemezsin. yoksa parayi alamazsin ve seni essek sudan gelinceye kadar dover. Şair burada bayrağa sesleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: kaynak: www.ateizm.org ayrıca kaynağı sona koyman hiç hoş olmamış. böyle bi kaynaktan olduğunu bilsem hiç okumazdım. bi dahaki sefere baştan belirt lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Jari Litmanen ise postmodern sulama kanallarındaki sorunlarının Servet-i Fünun edebiyatında nasıl işlendiği üzerine yaptığı araştırmayla 4 Nobel 7 Oscar kazanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 önyargıları kırmış adam işte. Zaten bilgiye ulaşmak için önyargılı davranıp işine gelmediği şeyi okumamak yerine her şeyi karşıt fikirleri de okuyup dinlemek lazım değil mi kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Durdum. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:21 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Morgenthau ise bu konuda sürrealizmin modern iktisat ve ziraat üzerindeki etkisini ele aldığı makalesinde Siego Armando Gonçalves'in ne kadar haksız olduğunu ispat etmiştir. sen git dota oyna allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hocam kaynak falan demişsin de, görseydik şu Hank'in kıçını, ona göre bi karar verseydik. Kod adı olabilir Hank, hani bi Eva Longoria çıkarsa, seve seve öperim ben o kıçı. Pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Kaynak, Hank'ın Kıçı heralde. O kadar çok geçtiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Makyajsız halini görmedin galiba sen onun? (kıçın diil, kızın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi ben göt diyorum, sen makyaj diyosun. Frekans farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 makyaj yaptırmak zor bişi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Makyaj... Olmadığımız birisi gibi görünmek için yaptığımız ikiyüzlülük... Şaklabanlık... İnsanın en derin komplekslerinin ürünü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Dynamick Online Ol... Onlinesan Gel Sunlara Göz Kulak Ol... yani iice cocuk yuvası yaptınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Çocuk yuvası tecrübelisi konuştu tabii :) İşte bahsettiğim şey buydu paticik.com daki banlananlar topicinde. Örnek olmuş hemen fortune bahsettiğim tiplemelere sağolsun [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 22:17 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hehe çok saçma bi hikaye olmuş. evrimi tanrının yokluğuna kanıt göstermeye çalışan arkadaşlardan daha iyi bir performans beklemezdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar