elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu asistim ahirette unutulmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Yazı turayı Asteroth kazandı, şimdi onlar düşünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Edit: İmla [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:09 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 noxite +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ahirete iyi hazırlandım ben. Çıkmış soruları çözdüm, dünya yaşamı başarı puanıyla beraber 367 puan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 werewolf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Karakedi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Aga imam bana taktı, cami puanım düşük geldi ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 İmam +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Pokemon Rıza +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Kerim'in babasına +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hank +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Penth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: // Akıllı durun- Allah [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 19:02 tarihinde, Allah tarafından güncellenmiştir ] katılıyorum. akıllı durun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Cebrail'e allahın msjını ilettiği için teşekkür ederiz. Hanesine bir gol yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 penth -1 msn den cevap vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Were OHA. Ama neyse, Allah hem esirger hem bağışlar bakalım hangisine denk geleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Were dostum, insanların inançlarına saygı duy lütfen. Bir sınırı var herşeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hikaye olmamış. Öne çıkan değerler gerçek değerlerle bağdaşmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bence eğitici bir hikaye olmuş. Lâkin yine de bunu yanlış anlayan bünyeler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bence bu eserde en çok öne çıkan, Lucretia'nın yaşadığı trajedinin dışavurumundaki sosyal tespitler. Anakronizmdeki eksiklik ise zamanın önemini vurgularcasına hoyratça bırakılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Pastoral tadda yazılmış. yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi iyi diyosun da, bence gerçek müslüman cennete gitmek için değil, minnetini sunmak için ibadet eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben ibadet etmiyorum. İbadet okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 evet benim dikkatimi çeken şeyde parçada betimleme sanatının çok iyi kullanılmış olması. yazar gerçekten okuyucuya bişeyler vermeye çalışmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar