Dennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 6000 sayfa yazcam buraya ama yine anlamamakta israr edenler olacak, hadi neyse yazma zahmetine giriyorum. Sen bir dine inanmayabilirsin ama o dine mensup insanlara gerekli saygıyı göstermek zorundasın. Ne demek yalan ya? Gelmişsin insanlara saygısızca nutuk çekiyorsun yalanla bağınızı koparın falan diye. Sana göre yalansa yalan tamam, git napıyorsan yap banane. Saygısız yazılara saygılı cevap veriyorum olmuyor arkadaş birde en sona saygısız versiyonunu yazayım belki o anlaşılır. Dua ette Tanrı gerçek olsun lanet olası, yoksa senin gibi saygısız tiplerin elimden çekecegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 haydari said: din min konulu başlıklar kitlenmiş hep. bu da gider yakında. ben sıkıldım. artık. bişeler yazayım kalsın burada. bu konuyu da ben açmıştım. o accountun şifresini felan bilmiyom. neyse, işte kabaca söylemek gerekirse; tanrı allah mallah topu yalandır. bu da çok basit bir gerçek. size ne bir din ne de bir inanç alternatifim var. gerçeği öylece söyleyi verdim. arkasını da düşünmeden. bana ne depresyona mepresyona girerseniz. girmeyin kabullenin yalanla olan bağınızı koparın. yalan ii bişe değil. Çok kuvvetli argumanlar bunlar. Ben ikna oldum. Dangalak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 relaks olun ben kimseye hakaret etmedim siz bana hakaret ediyorsunuz. bu dini geyikler yalansa ben napiim. bunun suçlusu ben değilim ki. argüman felan denmiş. gerek yok kasmaya basit bişe bu. sadece sakince düşün cevap karşında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ekmek, sen topsun. Sakince düşününce sen de anlayacaksın. Argümana falan gerek yok, bak ne güzel ispat eyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Sakince döverim birader seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bu tehditlerin boşsa ben napiiim. Bunun suçlusu ben değilim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 heheh sakin ama acılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ekmek said: Sakince döverim birader seni.Eko, espri yapmasan kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu yuzden din ve siyaset yasaklansıncılardanım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 @penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 said: Dua ette Tanrı gerçek olsun lanet olası, yoksa senin gibi saygısız tiplerin elimden çekecegi var. hey adamım bu ülkede hukuk var. şimdi kahrolası federaller gelmeden kaybol burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 http://web.mit.edu/gjordan/www/creation/slides/_DSC2310.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 burdan çıkan sonuç allah aff lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Dinler insanların düzgün yaşaması, iyi birer bireyler haline gelmesi ve yaşadıkları çevreyi-dünyayı yaşanabilir kılması için bir tür rehber olarak gönderilmiştir. ya da; Bu kadar şeyin yaratılmış olmasından kaynaklanan bir ibadet borcu vardır. Bu da insanların yaratıcıya ibadet etmesi gerektiğini gösterir. Bu ikisinden biri herhalde. Bana göre ilki. Ben hiç bir dine inanmam. Peygamberler yada mucizeler de bana göre olası şeylerdir. İnsan beyninin yapabilcekleri düşünülünce mucizelerinde gerçekleşebiceğini düşünüyorum. Bunları üst bir varlığa bağlamak ve onun yarattığını düşündüğümüz olaylara yada kişilere inanmak sadece bizim ihtiyacımız olduğu için gerçekleşiyor kanımca. Ben Allaha, Tanrıya, Yaratıcıya yada ismi her ne olursa olsun milletler arasında, inanamıyorum. Belki Doğrudur. Gerçektir. Tekdir. Fakat dinler tamamen yalan. Hayatım boyunca çok iyi biri oldum. bir kişinin hakkını yemedim. Asla büyük yalanlar söylemedim. Çalmadım. Birisine kötü davranmadım (psikolojik rahatsızlık dışında). Eğer ki ben ölürsem ertesi gün ve hayır birader sen dinlere inanmıyosun allahıda sorguluyosun, cennete giremessin defol cehenneme derlerse bu büyük haksızlık olur. Şayet İbadetini çatır çatır yapan ama ne iyi bir insan olan nede çalıp çırpmadan para kazanan insanlar cennete giremez. Evet sen namazını kılarsın yada pazarları kiliseye gidersin ama tutup sadee ibadet ederekde yaşanıp ölünemez. Çevreni iiyi hale getirmek zorundasındır. Böyle bişiler işte. Din - Felsefe konusu çok zorlayıcıdır. BUrada bunu kaldıramicak çok fazla sayıda insan var. Kişisel fikrim konun kitlenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eeeeeh eytere bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar