Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Şimcik arkadaşlar benim psp versiyonum 3.40. Açıkçası herkesin yaptığı gibi downgrade yapma işine girmeye korktum. Ama sırf bu yüzden bir oyuna 120 milyon ödemekte istemiyorum. Bilen arkadaşlar varsa sizden ricam bu "bütünlüğü bozulmamış" makinede emulatörmüş, demoymuş, applicationmış yapacak birşeyler söylemeniz. 4 orj oyunla hayat geçmiyor malesef. Bu dönem üni'ye başlıyorum ve gidiş dönüşler uzun sürecek. Bu dönemde psp ile birşeyler yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Downgrade neden korkutuyorki seni bu kadar? Çok basit bir işlem. İstersen getir, downgrade edelim. Garantisini veriyorum ben :) [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:47 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 http://www.psp-hacks.com/ psp ile ilgili herhangi bir downgrade programi indireceksen ilk olarak buradan indir cunku viruslu cikmasi gercekten dusuk bir ihtimal. Orada bir suru easy downgrader benzeri program var senin 3.40 versiyonuna uygun olanini indir ve adim adim orada anlatilanlari yap cok sanssiz degilsen psp'ni brick etmene imkan ihtimal yok... [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:43 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben 2,5 aldım, downgrad çıktığı gib yaptım, sonra custom frmware yaptım hç bi şey olmadı ama 3.40 lumines istiyodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Arkadaşlar 3.40 için direk downgrade yokmuş. Ya pandora ya da 3.50'ye yükseltip Luminies gibi bir oyunu alıcaksın dediler. İstanbul içinde sorunumu halledebilecek olan varsa çok daha memnun olurum tabi. Şirketseniz ücreti, şahıssanız yorgunluğunuzu öderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar