Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dial up tarifesi/ Evet yine zam

Gallant

Öne çıkan mesajlar

said:
Raid3r, 02 Mart 2003 10:34 tarihinde demiş ki:
dial up kullanmak zaten sacmaydı artık dial up kullanan sayısı izce azalır herhalde

nasıl saçmaydı ya?
Allah aşkına herkesi büyük şehirlerde yaşıyor sanmayın lütfen
yok işte saçma veya her neyse
dial-up kullanan sayısı kesinlikle azalmayacak çünkü dial-uptan başka şansı olan herkes zaten o seçeneklere geçeli yıllar oluyor

ayda verdiğim telefon parasıyla 10 kişiye 1 aylık kablonet bağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

bi dk. yaaaaa
ben günde 7 saat ayda 210..
buna haftasonlarını ekle 230 saat fln netteyim!!!
hassssssss...

*!telefon kablosunu kesmeye gider... ya da yeni bir alet icat edecektir ve kaçak elektrik sayacı gibi kaçak telefon hattı olayına girişecektir....*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 02 Mart 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
valla 2002 eylül kasım aralık 2003 ocak ayı toplam verdigim dial up parası 1 milyar civarı idi
kabloyum şuan
allah bu tekelciliğin, bu mileti ezme politikasının belasını versin diyorum.[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

oha
..
bendede aynı kader var..
Bende diyorum aynısını...
Tekelciliğinle başlar...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 02 Mart 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
said:
dial up kullanmak zaten sacmaydı artık dial up kullanan sayısı izce azalır herhalde

nasıl saçmaydı ya?
dial-up kullanan sayısı kesinlikle azalmayacak çünkü dial-uptan başka şansı olan herkes zaten o seçeneklere geçeli yıllar oluyor

hekres gececek demiyorum bir cok kisi gecer diyorum baska sansı olan herkesin gectigni nerden biliyorsun? birsürü gecmeyen var daha son zamanlarda da geciste artıs var
Sosyal ağlarda paylaş

kaçın dial up tan şansınız varsa kurtarın ben ayda 150-200 milyon telefon parası veriyodum sadece nete hiçbirşey yapamadığım gibi gereksiz zaman harcıyodum.

aslanlar gibi kablo aldım ayda 60 milyona.daha kablonun üçüncü gününde dial upla 3 ay alacak kadar dosya indirmiştim.şimdi kazada 5 gb dl var bastım durmadan geliyo nasıl olsa 7/24 açık şimdi söyleyin dial upla 5 gb (bu en fazla bir haftada biter aylık 20+gb dl yapıyorum) size nekadar telefon parasına patlar bide üstüne ıss ödüyosunuz[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 03 Mart 2003 13:32 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 02 Mart 2003 17:31 tarihinde demiş ki:
said:

nasıl saçmaydı ya?

hekres gececek demiyorum bir cok kisi gecer diyorum baska sansı olan herkesin gectigni nerden biliyorsun? birsürü gecmeyen var daha son zamanlarda da geciste artıs var

iyi de dial-up kullanmak saçmaydı zaten diyosun, buradan belli kablo imkanı olan yerlerde ısrarla dial-up kullanan olduğunu iddia ettiğin, adam günde 1 saat internete giriyosa elbette neden kablo alsın, ama çok daha fazlasıysa kör mü gözü neden dial-up kullansın? bence kablo olan yerlerde yoğun bir şekilde internet kullandığı halde hala dial-up'ta kalanların olduğunu iddia etmek saçma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...