Gallant Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Normal tarife saati yaklaşık 943000 TL 1. İndirim saati yaklaşık 660000 TL 2. İndirim saati yaklaşık 566000 TL İndirimli saatler için: http://www.telekom.gov.tr/ttnet/145tarife.html Bakalım daha neler olacak?[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 dial up kullanmak zaten sacmaydı artık dial up kullanan sayısı izce azalır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehaha ben lojman serverini kullanıyorum ayda 5milyon hala normal telefon ile girseydim vay halime[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 fiyatlar şubat sonundan(sanırım 25 şubat) itibaren geçerliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi internet cafeler zaten 500-1000 arası. napıo bu adamlar böle ya. dial up olmak harbi sux bişi, allah düşmanımın başına vermesin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 allahtan zamanında kurtardık paçayı[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bide ben kurtulsam bu dial uptan[hline]Gücümüzü Birleştirelim [/b] Lütfen Tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Raid3r, 02 Mart 2003 10:34 tarihinde demiş ki: dial up kullanmak zaten sacmaydı artık dial up kullanan sayısı izce azalır herhalde nasıl saçmaydı ya? Allah aşkına herkesi büyük şehirlerde yaşıyor sanmayın lütfen yok işte saçma veya her neyse dial-up kullanan sayısı kesinlikle azalmayacak çünkü dial-uptan başka şansı olan herkes zaten o seçeneklere geçeli yıllar oluyor ayda verdiğim telefon parasıyla 10 kişiye 1 aylık kablonet bağlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 valla 2002 eylül kasım aralık 2003 ocak ayı toplam verdigim dial up parası 1 milyar civarı idi kabloyum şuan allah bu tekelciliğin, bu mileti ezme politikasının belasını versin diyorum.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Oha ya.. Sanırım kabloya geçin diye zorlayacaklar poff... Sanırım şu kablo indiriminde yararlanmak lzm...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ne zorlaması yahu? kablo servisi sunsalar içim gam yemeyecek. kablo bulunan yerlerde zaten dial-up sayısı çok azaldı. bizim burada kablo vardı da biz mi bağlatmadık bre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Hmm sanıyorum kablo.net ede zam gelicek gibime geliyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bi dk. yaaaaa ben günde 7 saat ayda 210.. buna haftasonlarını ekle 230 saat fln netteyim!!! hassssssss... *!telefon kablosunu kesmeye gider... ya da yeni bir alet icat edecektir ve kaçak elektrik sayacı gibi kaçak telefon hattı olayına girişecektir....*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: DynamicK, 02 Mart 2003 17:35 tarihinde demiş ki: valla 2002 eylül kasım aralık 2003 ocak ayı toplam verdigim dial up parası 1 milyar civarı idi kabloyum şuan allah bu tekelciliğin, bu mileti ezme politikasının belasını versin diyorum.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net oha .. bendede aynı kader var.. Bende diyorum aynısını... Tekelciliğinle başlar...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 2mbit baglanti 30 dolar bitti ama limit var :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Kesinlikle yapabileceğimiz birşey yok eşşek gibi girmek zorundayız taki Telekomun kafasına eser heryere kablo getirene kadar.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: WindShade, 03 Mart 2003 06:12 tarihinde demiş ki: 2mbit baglanti 30 dolar bitti ama limit var :P[hline]Hepsi Gercek...!!! aynısı güney korede 25 dolar sınır da yok şimdi bitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: BlackRose, 02 Mart 2003 17:31 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 02 Mart 2003 10:34 tarihinde demiş ki: dial up kullanmak zaten sacmaydı artık dial up kullanan sayısı izce azalır herhalde nasıl saçmaydı ya? Allah aşkına herkesi büyük şehirlerde yaşıyor sanmayın lütfen yok işte saçma veya her neyse dial-up kullanan sayısı kesinlikle azalmayacak çünkü dial-uptan başka şansı olan herkes zaten o seçeneklere geçeli yıllar oluyor ayda verdiğim telefon parasıyla 10 kişiye 1 aylık kablonet bağlanır hekres gececek demiyorum bir cok kisi gecer diyorum baska sansı olan herkesin gectigni nerden biliyorsun? birsürü gecmeyen var daha son zamanlarda da geciste artıs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 İsveçte 10 mbit Full Duplex bağlantı $30 / ay.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Oha ? O kadar ucuz değildir[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 kaçın dial up tan şansınız varsa kurtarın ben ayda 150-200 milyon telefon parası veriyodum sadece nete hiçbirşey yapamadığım gibi gereksiz zaman harcıyodum. aslanlar gibi kablo aldım ayda 60 milyona.daha kablonun üçüncü gününde dial upla 3 ay alacak kadar dosya indirmiştim.şimdi kazada 5 gb dl var bastım durmadan geliyo nasıl olsa 7/24 açık şimdi söyleyin dial upla 5 gb (bu en fazla bir haftada biter aylık 20+gb dl yapıyorum) size nekadar telefon parasına patlar bide üstüne ıss ödüyosunuz[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Kablo ile 7/24 açık bırakıcam oh ne ala aynı fiyat sananlar aman dikkat etsinler elektrik faturasına dikkat etsinler..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Raid3r, 03 Mart 2003 13:32 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 02 Mart 2003 17:31 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 02 Mart 2003 10:34 tarihinde demiş ki: dial up kullanmak zaten sacmaydı artık dial up kullanan sayısı izce azalır herhalde nasıl saçmaydı ya? Allah aşkına herkesi büyük şehirlerde yaşıyor sanmayın lütfen yok işte saçma veya her neyse dial-up kullanan sayısı kesinlikle azalmayacak çünkü dial-uptan başka şansı olan herkes zaten o seçeneklere geçeli yıllar oluyor ayda verdiğim telefon parasıyla 10 kişiye 1 aylık kablonet bağlanır hekres gececek demiyorum bir cok kisi gecer diyorum baska sansı olan herkesin gectigni nerden biliyorsun? birsürü gecmeyen var daha son zamanlarda da geciste artıs var iyi de dial-up kullanmak saçmaydı zaten diyosun, buradan belli kablo imkanı olan yerlerde ısrarla dial-up kullanan olduğunu iddia ettiğin, adam günde 1 saat internete giriyosa elbette neden kablo alsın, ama çok daha fazlasıysa kör mü gözü neden dial-up kullansın? bence kablo olan yerlerde yoğun bir şekilde internet kullandığı halde hala dial-up'ta kalanların olduğunu iddia etmek saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 valla dial-upa yatırdığım parayla ikinci el bi araba alırdım diebilirim sanırım Dial-Upcı tabir edebileceğimiz "Seve Seve" Dial-up Kullanan herkes benim kadar vardır:)[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 valla ben hala dial-up kullaniyorum , burda cable da var ama almadim , aptallik ettim bu zamana kadar ama bu zamlarla dial-up zaten kullanamam ya nete cok az girmem lazim ya da cable almam lazim . yani cable aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar