huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 şu hacı ayaklanmasından sonra boleyn'in idam edilmesi gerekmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 cok ufak seyler var zamanlama acisindan degistirilen, onlara da cok takilmamak lazim. Gecen sezon cozemezlerdi haci isyanini. O degil de... herifi cidden cok taktir ediyorum harika bir Henry oynuyor herif. Ozellikle arada ettigi tehdit dolu laflar ve buz bakislar cok fena. "Do you remember what happened to the late queen my lady?" "yes..." "then do not meddle in my business" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bi dengesiz bu kadar guzel oynanir abi uzuluyosun bildigin kralice icin yani ve cidden adamin fiziksel olarak henry ile alakasi yok ama bu kadar guzel oynanir. ayrica adamin gotune kizmis demiri nasi soktular oyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o fenaydi da, beni halen en fena yapan iskenceler gecen sezonun sonundaki adama yapilanlardi. Gozu gitti, rack'e bindi... garibim ne surundu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 307'yi izliyorum su an ve bunu yazmak icin durdurdum. Tudors'in sictigi andir: Anne of Cleves kart oynamasini cok severmis, hatta Ingilizlerin alisik oldugu kadin tipine o yuzden uymazmis sadece kart oynar ve dikis dikermis. Duke geldi kart oynamayi ogretiyo Anne'e bu bolumde o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ona bakarsan, henry abimizin bu aralar dombalaklasmaya baslamis olmasi lazim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 8 bölümlük sezon mu olur ya final yaptı adamlar noldu bitti anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yeni bir es, yeni bir seri. Bidahaki sene cok kafa kopacak, cok eglenecez. Ozellikle Cathrine Howard'in sonu tarihe gore epey kanli ve kendisiyle birlikte bi kac kisi de gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 eet blood bath olacak bu arada son sezon bu, sonuncu esi de bu sezonda islicekler yani, zaten henry gg o esini olduremeden ehue bitmesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nasil son yahu? bu sezon bitmedi mi? Ayrica yenilenmiyor mu dizi? bohu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bunun olayı bitti mi? yeni sezonu çıkacak mı? sıfırdan başlamayı düşünüyorum, değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 raziel manyak misin tarihle ucundan kiyisindan ilgiliysen bile mest eder, aninda basla. zaten az bolum var ne yazik ki =( azmo, 4. sezon cekilecek, az bolum olur o da tahmnien. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 aha gazı aldım, devamı da gelicekse madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 şurda click&point oyunu çıkmış ehe http://www.iwin.com/games/the-tudors_a_icn_iwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yeni sezon ne zaman başlıyor ve başlicak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 lan heyecanlandım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 devam edecek mi tudors? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kral saglam sevisiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 spospospo ben bu henryi çözemedim arkadaş . Hani insan ilişkiler konusunda daha tutarlı olur hayatından kadın sayısı arttıkça fln ama bu adam iyice zıvanadan çıkıyo lan genelevden karıyı alıp kraliçe yapman nasıl bir mantalite gerektiriyo çözemedim . Belki ,lan bu kadar zamandır adam akıllı karıları alıyoruz bi halt edemediler bozuğunu alırsam işler yoluna girer diye düşündü herhalde . Bide en çok jane seymoura üzüldüm kraliçeler içinde . Yazık kadıncağız çok iyiydi çocuğu verdi öldü . benim umudum henry den sonra edward , ( arada tabi bir de nine day queen var) mary ve elizabeth dönemlerinide çekip öyle bitirmeleridir diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Rome dan sonra aynı tadı veren bir dizi oldu benim için.. hele ismi geçen bütün karakterleri internetten araştırıp hayat hikayelerinin aynen akratıldığını görünce.. İnşallah yeni bir sezon olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 s4 ep1-2 cikmis olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 İlk sezonu aldım,başlıcam bir ara,başliyim dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 eveettttt başladı yeni sezon.henry full time devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Hadi beeeeeee. Hemen indiriyorum oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yürü be Henry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar