Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Tudors

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok ufak seyler var zamanlama acisindan degistirilen, onlara da cok takilmamak lazim.

Gecen sezon cozemezlerdi haci isyanini. O degil de... herifi cidden cok taktir ediyorum harika bir Henry oynuyor herif. Ozellikle arada ettigi tehdit dolu laflar ve buz bakislar cok fena.

"Do you remember what happened to the late queen my lady?"
"yes..."
"then do not meddle in my business"
Mesaj tarihi:
bi dengesiz bu kadar guzel oynanir abi
uzuluyosun bildigin kralice icin yani

ve cidden adamin fiziksel olarak henry ile alakasi yok ama bu kadar guzel oynanir.

ayrica adamin gotune kizmis demiri nasi soktular oyle ya
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
307'yi izliyorum su an ve bunu yazmak icin durdurdum.

Tudors'in sictigi andir: Anne of Cleves kart oynamasini cok severmis, hatta Ingilizlerin alisik oldugu kadin tipine o yuzden uymazmis sadece kart oynar ve dikis dikermis.

Duke geldi kart oynamayi ogretiyo Anne'e bu bolumde o_O
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni bir es, yeni bir seri. Bidahaki sene cok kafa kopacak, cok eglenecez. Ozellikle Cathrine Howard'in sonu tarihe gore epey kanli ve kendisiyle birlikte bi kac kisi de gidecek.
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

spospospo

ben bu henryi çözemedim arkadaş . Hani insan ilişkiler konusunda daha tutarlı olur hayatından kadın sayısı arttıkça fln ama bu adam iyice zıvanadan çıkıyo lan genelevden karıyı alıp kraliçe yapman nasıl bir mantalite gerektiriyo çözemedim . Belki ,lan bu kadar zamandır adam akıllı karıları alıyoruz bi halt edemediler bozuğunu alırsam işler yoluna girer diye düşündü herhalde . Bide en çok jane seymoura üzüldüm kraliçeler içinde . Yazık kadıncağız çok iyiydi çocuğu verdi öldü .

benim umudum henry den sonra edward , ( arada tabi bir de nine day queen var) mary ve elizabeth dönemlerinide çekip öyle bitirmeleridir diziyi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Rome dan sonra aynı tadı veren bir dizi oldu benim için.. hele ismi geçen bütün karakterleri internetten araştırıp hayat hikayelerinin aynen akratıldığını görünce.. İnşallah yeni bir sezon olur...
  • Yeni Oluştur...