Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

muhteşem olmuş bence dizi formatında, böyle devam ederlerse tadına doyum olmaz. çok keyif aldım şahsen, cameron (james cameron'a atfen) da gayet iyi bence. :)

sarah connor çok iyi olmuş bence, linda hamilton'ın performansına saygısızlık olmamış.

terminatörler ve enrique

biraz abartı olmuş bunların yetenekleri, t-850 bile boynu kırıldığında kendine gelememişti. şimdi telsiz uzaktan kumanda filan garipsedim biraz. neyse :)

enrigke satıcı çıktı ya yazık, adamın haysiyeti gitti tümden. :/

Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalamayın berbat ötesi olmuş, okadar çok hata ve yanlışlık varki yani yazarları kutluyorum.

En basiti yani en basiti baya güldüm, o t-800 kafasının 2007'ye etrafında bir canlı deri olmadan zamanda yolculuk yapması, yani lol.

Yada kafası koptuktan sonra o bankada bir t-800 buluyolar ve çöplüğe atıyolar(işe yarar bulmamışlar demekki) ve 8 yıl sonra kafasıyla bağlantı kuruyo ahahaha.

Çok rezil.
Sosyal ağlarda paylaş

'yanlışlık' açıklamaları mevcut

aynısını imdb forumlarında söyleyenler de var ama açıklaması mevcut: kafa kopup zaman yolculuğu gerçekleştiğinde hala canlı doku vardı üzerinde ama yanıyordu. yolculuk bittikten sonra sadece metali kaldı geriye.

kaldı ki t2'de tümüyle metal t-1000 geliyordu ki james cameron bizzat kendisi yazdı senaryoyu. 17 yıldan beri hala tartışma konusu ve gerçek mi yoksa reese'in bilgisinin yetersizliğinden ötürü saçmalaması mı bilinmiyor. t-1000 gelebildiğine göre saçmalaması açıklamasını kabul ediyorum ben şahsen.

işe yarar bulmayıp çöplüğe atma değil orada olay, dikkatli seyredersen bina çökmüş görünüyor. tabelası filan vardı yıkım ekipleri kalan harabeyi kaldırırken. kalan iskeletini bulamıyorlar yani.

Sosyal ağlarda paylaş

müthiş, çok keyifli ya. :) dizi formatında bundan iyisini john cameron yapardı ancak herhalde. eski müzikleri korumaları da çok doğru olmuş.

cybernetic organism olayı

ilk filmlerde köle kamplarında insanları et ve cilt kısımları için beslediklerinden bahsetmişlerdi, burada böyle yapay organizma geliştirmeleri çok ilginç olmuş. gerçi t2 özel yapım trailer'da böyle basmakalıpla endoskeleton üzerine kaplıyorlardı, belki de böyle yapıyorlardı hakikaten. güzel düşünmüşler ama.

fakat bu cromartie paso iz bırakıyor arkasında heh, sağa sola dalıyor. dedektif abi ergeç çözecek gibi. (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

T-x saçmalığı gibi
yok ağzıma kanı alırım DNA sample analizi yaparım , ekranımda john connor olduğunu inbound olarak tespit ederim , ondan sonra yazılan yazılım bana surat kaslarımı şaşırmış gibi yapmam için açıları gönderir ve dışardan bakıldığında AH HIII ? diye azımı açar bakarım

ne yaa ?
hahah
skynet hisli robotlar gönderiyor.

Terminator 2 de t-1000 john un üvey anası ve babası ile konuşurken insanlarla iletişim kurarken kendi haraket daracığı içerisinde yer alan haraketlerden birkaçını yapardı diğer insanları taklit ederek , sorun yok efendim "hafif bir gülümser gibi yap" uzaklaş ...

sanki Terminatorlerin dışarıda ihtiyaçları var butür şeylere , dümdüz hedefine kitlenen bir makineden bahsediyoruz. Evet onlarda akıllandılar , kendilerinin orada çok olduğunu belli ederlerse, topla tankla gelip onu yokedebilirler, ve suikast görevi iptal olabilir , fakat teke tekte bu kadar etkili robotlar olur olmaz davranışlar sergiliyorlar. Göz ucundan ısırırım , yanaktan makas alırım ...

bunları maşallah bbg çekmeye yollamış skynet
hatun bakıyor , şaşırıyor , bi gülmediği kalmış.

hele pilottaki , bizlerde burdayız bakışı yokmu , mavi gözler yandı
skynet mavi ampüllü ve ampülü istedikleri zaman yakabilen robotlar yolluyor artık geçmişe

çocuksu ... bütün havasını öldürdü bitirdi terminatorun ...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

'yanlışlık' açıklamaları mevcut

aynısını imdb forumlarında söyleyenler de var ama açıklaması mevcut: kafa kopup zaman yolculuğu gerçekleştiğinde hala canlı doku vardı üzerinde ama yanıyordu. yolculuk bittikten sonra sadece metali kaldı geriye.

kaldı ki t2'de tümüyle metal t-1000 geliyordu ki james cameron bizzat kendisi yazdı senaryoyu. 17 yıldan beri hala tartışma konusu ve gerçek mi yoksa reese'in bilgisinin yetersizliğinden ötürü saçmalaması mı bilinmiyor. t-1000 gelebildiğine göre saçmalaması açıklamasını kabul ediyorum ben şahsen.

işe yarar bulmayıp çöplüğe atma değil orada olay, dikkatli seyredersen bina çökmüş görünüyor. tabelası filan vardı yıkım ekipleri kalan harabeyi kaldırırken. kalan iskeletini bulamıyorlar yani.

wireless dan buluyor kendi parçasını
geçiniz
rezil ...
Sosyal ağlarda paylaş

heh valla t2'yi tekrar izle istersen arkansis, t-1000 sosyal iletişim kuruyor her şekilde. aileye gidip çocuğun fotosunu alıp "güzel resim, bende kalabilir mi?" diyor, "nice bike" diyor vs vs sonu yok örneklerin. terminator denen modelleri zaten infiltrator kategorisinde, amaçları insanları kandırıp aralarına sızmak. bodoslama dalmaları sadece hedeflerine ulaştıktan sonra. yepyeni model deyip de hala birebir t-800 kapasitesinde olmaları daha garip olurdu, ki o bile öğrendi film sonuna kadar pekçok şeyi.

ha ayrıca 'şaşırma' örnekleri gene ilk filmlerde mevcut. t-1000'in elbise modeline bakıp incelemesi, t-800'ün fabrikada hareketli robotları görünce parametre çoğaldı diye afallaması vs.

t-x mutfak robotu kadar bir saçmalama yok henüz ortada doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

t2 yi tekrar izle istersen bir sam
t-1000 sosyal iletişim kuruyor
evet
nice bike /kill
would you mind if i have i have this picture ? /kill
evet kuruyor

sadece kurbanına ulaşırken izlediği steplerde bunları öyle bir kullanayım ki , avım tuzağıma düşsün , ben bunları zaten alırım mantığı ile kuruyor

yok beni polis görür
yok beni bilmemne ne yapar mantığı ile haraket etmiyor
gelirse keserim diyor
aman görmesinler , aman bilmemne demesinler mantığıyla t-x saçmalığı yapmıyor

yok john un DNA sını buldum
AHHH yoksa sırtımda böcek mi var diye ağzını açıp etrafında kimse yok iken ve insansı tarz haraket etmesi gerekirmiş gibi şaşırmıyor , seyirciye birşey olduğunu anlatmak için terminatorlerin yüz ifadelerini , BAK SİNİRLENDİ , BAK BİRŞEY BULDU şeklinde yaptığın vakit biter , james cameron un yarattığı dünyaya ihanet .

şaşırma muhabbetlerine gelirsek eğer
t-1000 elbise modellerine bakıp yine aynı surat ifadesinde devam ediyor , t-800 le kapıştığı durumdaki takındığı gibi

elbiseleri görüpte , kaltak t-x davranışı yapıp * OMG WTF ? NEW CLOTHERS HEMEN YAPMALIYIM* tribi yapmıyor.

bu arada bahsettiğin t-1000 in t-800 ün aynı database ine sahip olan sadece haraket alanında gelişim sağlamış versiyonu olduğunu biliyorsundur umarım ...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyoruz t-800 ile t-1000 arasındaki bilgisayar farkını ama infiltration için daha da geliştirilmiş bir model. t-800 dikkat edersen mimik kullanmadan yoksun. t-1000 paso kullanıyor. yemek pişiriyordu hatta. :P

zaten sosyal iletişim konusunda dediğim gibi, olayları insanları kandırmak t serisinin. kandırmanın sonucu illa /kill olmak zorunda değil. belli bilgiye ulaşma ya da hedefi tespit edene kadar ortam kollama da olabilir.

kaldı ki t-x'ten konuşmuyoruz, cameron'un ciddi bir saçmalamasını görmedim ben dediğiniz gibi. undercover halde john'u korumak görevi. kapasitesi elverdiğince yapmaya çalışıyor.

ayrıca daha önce dediğim gibi, dizi formatı başka bir olay. 150 dk'lik yapımla 500 küsur dk tek sezonu birebir kıyaslamam ben. hikaye yapısı başka, bütçe başka.
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler alert!

3.bölümde pek bir ekşın olmadı sanırım bu enerji patlamasını 4.bölümde yapacaklar
+dişi terminatör ilk iki bölümde o kadar aptal değildi sanki insan içinde aptallaşıyor biraz :F neyse ilk 2 bölümü tekrar izleyeyim 3.bölümde daha bir odun geldi

Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk 2 bölümü izledim. Terminator kadar iyi değil , izlenmeyecek kadar kötü değil :)

Arada gaza getiriyor mesela 1. bölümdeki çocuğun camdan zıplama sahnesi mükemmeldi.Sarah bencede biraz süt olmuş bari kaslı filan olsaydı ya bu ne manken gibi olmuş. John Connor tam oturmuş.

Ama olmayan şey dizi olması... John'ın ölmeyecek olmasını bilmemiz bütün heyecanı yokediyo..

Mantık hatalarını doğal buluyorum , üstüne o kadar film çevrilmiş arkası önü olan bi senaryoya ortadan dalmak o kadar kolay olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

John ölmeyecek diye bi kural yok, geleceği değiştirmek için uğraşıyorlar, belki karambolde John da mefta olur.

Ayrıca dizinin öncesi var ama sonrası yok, yani 3. filmdekiler hiç olmadı/olmayacak diye kabul ediliyor. Eğer sonradan kastın gelecekte olacaklarsa bkz: birinci paragrafım.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel gidiyor, işin felsefe kısmını da iyi anlatıyorlar. :)

4. bölüm

yalnız skynet gelecekten paso eleman yollamaya başlamış işi sağlama almak için, geleceğim savaşının bugünden başlaması teması bence çok iyi olmuş.

dedektif kıllanıp o adamın anormal olduğunu anlayacak mı bakalım sonradan..

Sosyal ağlarda paylaş

of çılgın, delidolu gidiyor. dövüşler çok iyi. :)

5. bölüm

yazık oldu andy'e be, yalnız türk'ten skynet olacak bu gidişle ehe

amca olayı süpermiş, iyi bağlıyorlar karakterleri. keşke o enriqe'yi harcamasalardı o kadar ucuz. neyse bakalım amcayı kurtarabilecek mi adam. dedektif işi çözecek herhalde yakında ama inanabilecek mi bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...