Spidee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Phyx üye § 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:14 [ özel msj ] inanamadım birden Niye canim, kim gormus agzima sigara surdugumu. Alkol de almam mesela. Ya da belki canim sIkIlmIstir (anne ben l33t oldum, hay ingilizce klavye gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 nargile alkol var. sigara ve kuru yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ben de dahilim bu gruba. Nargile de pek sevmem. Sırf alkol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sigara yok alkol var.fazla nargile var.kuru var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 buraya aitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar