ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Film gerçekten çok iyi bence kaçırmayın hala bir yerlerde oynuyorsa muhakkak seyredin. İlk yarı biraz donuk ve sinir bozucu gibi olsa da ikinci yarıda açılıyor. Tabii ki bu bir ingiliz ve fransız ortak yapımı dram. O yüzden açılıyor dediysem MI:2 yada Blade oluyor sanmayın. Zaten tavsiyem avrupa filmleri sevenlere, filmllerde değişik konuları seyretmekten hoşlananlara. Örümcek Adam tarzı film hayranlarına değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yo ben örümcek adam'ı sevmiştim ama bu filme de bayıldım :P alala topik yok muymuş bunla ilgili ilginç .. neyse 1 ay kadar oldu izleyeli charlotte rampling i oyunculuğu görülmeye değer ***SPOILER*** gayet hoş bi seyirlikti sonunu anlamamışım zaten eauhea meğersem film kadının yazdığı romanla alakalı olarak ilerliyomuş yani kız o değilmiş :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj Emaleth tarafından 20 October 2003 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Lütfen bundan sonra filmlerin konusu gelişimi yada sonucu hakkında bilgi verirken bu konuda bilgi verdiğine dair bir ikazda bulunursan filmi seyretmemiş olanlar için seyrettiklerinde filmden zevk almasını engellememiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 topicin 2. mesajında kral spoiler ile karşılaşmak...[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 eheh ... hos olan da bu zaten ... spoler yazacagınız zaman ... SPOILER asdjashdjkhasşkasdh NEYSE NE ... yazın ... oyle ... SPOILER yazıp alt hatta yan satırına ne oldugunu yazmayın be hocam ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar