Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 filmi internetten uc kere cektim, ikisi sinema cekimi biri de fake cıktı. arrested developmenttaki george michaella sisman bi cocuk oynuyor. ama eglenceli bi filmmis etkisi yarattı bende, oneriyorum hatta izlemeden. http://www.imdb.com/title/tt0829482/ ha ama neden 8.5 aldıgını ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: User Rating: 8.5/10 (27,533 votes) Top 250: #110 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Hepsi Sinema cekimidir ama indireyim merak ettim. :/ altyazi bulamadıgım icin vazgeçtim. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 20:28 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben indirmiştim de cam sux :( izlemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 mininovada var bol seederlı ingilizce altyazı bile yok ama uyarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 açmıştım ben bunu daha 2 gün olmadı biraz bak plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aynı yapımcı kadrosunun "knocked up" diye bi filmi daha var yakında vizyonda. onuda mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 filmin adı super bad degil superbad, o yuzden aramamda cıkmamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar