Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Armada KFC

Feandreu

Öne çıkan mesajlar

said:
unac
üye § 06 Eylül 2007, Perşembe - 11:17 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

uğraşma yaa..belki sevgilisi var.kendini erkek arkadasının yerine koy.sanki yıllardır aşıksın kıza.düşünmezsen geçer gider.böyle tiplere uyuz oluyorum.sokakta gördükleri kızlara da sarkarlar.iyi vermiş ayarı kız.az bile demiş..

Ya arkadaşım hastamısın sen ? Kızın erkek arkadaşı olmadığını biliyorum, erkek arkadaşı olsa zaten peşinde koşmam. Yani hadi sen hastasın herkesi kendin gibi hastamı zannediyosun ? Ayrıca iyi vermiş ayarı kız diyosun kıza ne bundan ? Sonuçta laf atmadım, psikopatlık yapmadım. Anneme, babama bile duymadığım saygıyı duyarak konuştum kızla. Kızda güle oynaya karşılık verdi ki tüm muhabbetin koptuğunu düşündüğüm bi yerde kendisi kurtardı durumu. 3. tekil şahıs niye böyle bir cevap verme gereği duyar ki kızın yerine. Yani kız rahatsız olsa kendi söyleyemez mi ? En fazla ben yardımcı olamam der bırakırsın. Eyvallah derim. Tamam ivy haklı olabilir bi yerde. Kızın benim gibi milyon tane insanla uğraşmaktan sabrı kalmamıştır belki. Birşey de demiyorum zaten. Ama o anı sen yaşasaydın emin ol senin söylediklerini ben söyleseydim beni küfür manyağı yapardın. 100% bilmiyorsun olayı. Ne beni tanıyorsun ne kızı bu yüzden itham ve yorum yaparken daha dikkatli ol lütfen. Bu arada anlık gaz ve sinirle hasta mısın dedim özür dilerim. Hatta mısını bile ayırmamışım. Neyse editlemiyorum.

@Malkor: 3ünüde deniycem sağol :)

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:04 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi etmişsin. Beğendin mi bari kızları :P

Şimdi orda şöyle esmere kaçan bi abla vardı. İnce. Beyaz görünümlü ama özde esmer :D Kendisi bana ayar çeken ve pazar günü ayaklarına kapanacağım insan oluyor.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi, müdür erkekse almasi daa kolay işte, gidersin müdürle konusabilir miyim dersin, anlatirsin durumu boyle boyle bir kiz vardi, gordugumden beri unutamiyorum, konusacaktim, ama ayrilmiş, sizin kayitlarinizda mutlaka vardir bir numarasi, acaba bir şansimi denememe vasil olurmusunuz dersin biter. Kadin olsa vermez, erkekler daa ii bu konuda, daa anlayişli. Konumu mevkiisi iyi olan bir kadindan yardimci olmasini beklemeyin ;) hele de türkse.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe çok detaylı girmek istemiyorum. Tam bi şans değil ama kızın lokasyon+telefonunu buldum. İlk tercihim lokasyona gitmek başarısız olursam telefonla konuşucam. Şu an bile dünyanın en mutlu insanları kategorisinde zirveye oynarım yani :P Elimden geleni yapıcam. Hayatımın en mutlu günü herhalde bugün ya :P

Herkese mutluluklar dilerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...