Baluu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Kfc'nin muduruyle konus, ikna gucunu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ehe bakın bu konuda tecrübesi olan varsa yardımına açığım müdürle nasıl bir diyalog işe yarar ? Biri daha önerdi biraz evvel msnde. Müdür erkek o yüzden soruyorum kız olsa hallederimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 0312 219 17 17 kfc armada ara telefondan dene şansını x adlı sahşı arıyorum de ayrıldı diyince şaşır a ah de sora nerden ulaşabilirim diye sor aslında kfc de tanıığım var mighty zinger ama yadımcı olamaz sana, taze yedim :^P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Abi ben onu senin kadar iyi tanıyorum. O numarada var elimde ama direk anlaşılacak yani son çare olarak düşündüm ben onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 uğraşma yaa..belki sevgilisi var.kendini erkek arkadasının yerine koy.sanki yıllardır aşıksın kıza.düşünmezsen geçer gider.böyle tiplere uyuz oluyorum.sokakta gördükleri kızlara da sarkarlar.iyi vermiş ayarı kız.az bile demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 -armada da çalışanlar için ayrı bi kayıt olabilir bide armadadan dene danışmaya git. -müdürü pavyona götür kanka ol. -kfc de çalışmaya başla ordan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: unac üye § 06 Eylül 2007, Perşembe - 11:17 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- uğraşma yaa..belki sevgilisi var.kendini erkek arkadasının yerine koy.sanki yıllardır aşıksın kıza.düşünmezsen geçer gider.böyle tiplere uyuz oluyorum.sokakta gördükleri kızlara da sarkarlar.iyi vermiş ayarı kız.az bile demiş.. Ya arkadaşım hastamısın sen ? Kızın erkek arkadaşı olmadığını biliyorum, erkek arkadaşı olsa zaten peşinde koşmam. Yani hadi sen hastasın herkesi kendin gibi hastamı zannediyosun ? Ayrıca iyi vermiş ayarı kız diyosun kıza ne bundan ? Sonuçta laf atmadım, psikopatlık yapmadım. Anneme, babama bile duymadığım saygıyı duyarak konuştum kızla. Kızda güle oynaya karşılık verdi ki tüm muhabbetin koptuğunu düşündüğüm bi yerde kendisi kurtardı durumu. 3. tekil şahıs niye böyle bir cevap verme gereği duyar ki kızın yerine. Yani kız rahatsız olsa kendi söyleyemez mi ? En fazla ben yardımcı olamam der bırakırsın. Eyvallah derim. Tamam ivy haklı olabilir bi yerde. Kızın benim gibi milyon tane insanla uğraşmaktan sabrı kalmamıştır belki. Birşey de demiyorum zaten. Ama o anı sen yaşasaydın emin ol senin söylediklerini ben söyleseydim beni küfür manyağı yapardın. 100% bilmiyorsun olayı. Ne beni tanıyorsun ne kızı bu yüzden itham ve yorum yaparken daha dikkatli ol lütfen. Bu arada anlık gaz ve sinirle hasta mısın dedim özür dilerim. Hatta mısını bile ayırmamışım. Neyse editlemiyorum. @Malkor: 3ünüde deniycem sağol :) [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 13:04 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben bulup ben çıkcam o kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Çirkefsin olm direk bel altı vuruyosun. Bişey demiyorum daha. Sen haklısın ok. Hatta thx. Hatta bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "o buradayken ulaşırdı size ulaşmak istese" yerlerdeyim kalkamıyorum sebepsiz bir baskı var üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bugün gittim armadaya baktım kızlara senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 . [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 18:58 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 İyi etmişsin. Beğendin mi bari kızları :P Şimdi orda şöyle esmere kaçan bi abla vardı. İnce. Beyaz görünümlü ama özde esmer :D Kendisi bana ayar çeken ve pazar günü ayaklarına kapanacağım insan oluyor. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 23:16 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bende gideyim yarın.kızlara deil tabi ki. gezmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 I love this game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi, müdür erkekse almasi daa kolay işte, gidersin müdürle konusabilir miyim dersin, anlatirsin durumu boyle boyle bir kiz vardi, gordugumden beri unutamiyorum, konusacaktim, ama ayrilmiş, sizin kayitlarinizda mutlaka vardir bir numarasi, acaba bir şansimi denememe vasil olurmusunuz dersin biter. Kadin olsa vermez, erkekler daa ii bu konuda, daa anlayişli. Konumu mevkiisi iyi olan bir kadindan yardimci olmasini beklemeyin ;) hele de türkse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ehe gelisme var gelisme super valla. Mudure gerek kalmadi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ne oldu gelisme olarak=) hayırlısı valla. iyi tanımadıın bi kızın peşinden koşmanın ve ne kadar acı verdiğini iyi bilirim. umarım sen başarırsın en azından. kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 anlatsana gelişmeleri merakta bırakma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ehe çok detaylı girmek istemiyorum. Tam bi şans değil ama kızın lokasyon+telefonunu buldum. İlk tercihim lokasyona gitmek başarısız olursam telefonla konuşucam. Şu an bile dünyanın en mutlu insanları kategorisinde zirveye oynarım yani :P Elimden geleni yapıcam. Hayatımın en mutlu günü herhalde bugün ya :P Herkese mutluluklar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ahah hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 mutluluk bana haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 olayi anladiysam 6 parcali but menusu oliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Söylemeyin böyle şeyler. Acıkıyoruz gece gece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bir bucket dolusu ozur diliyorum o zaman senden eksdays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar