Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Armada KFC

Feandreu

Öne çıkan mesajlar

Özel bi sorun aslında fikir yürütülebilecek gibi değil yani. Kısaca orada çalışan birinden hoşlanmaya başladım bigün konuştum çok sofistike bi konuşma geçince o hafta bi soru soramadım cevapta alamadım doğal olarak. Üst üste 2 hafta ailevi problemler yüzünden gidemedim. 3. hafta(bu pazar günü) gittiğimde kız yoktu. Bugün yine gittik yine yoktu kız orada başka birine sorduk işte, işten çıkmış. Sonra aynı kıza yine soracak olduk ki kendisine ulaşmamızın herhangi bi yolu var mı diye kız "o buradayken ulaşırdı size ulaşmak istese" gibi bizi ayarlardan ayarlara sürükleyen kelimeleri bir araya getirdi. Önce alay eder gibi güldü sonra ağlaya ağlaya arka tarafa kaçtı. Hayır anlamıyorum en ufak rencide edici bişey söylemedik. İçim kan ağlarken kızın karşısında mimiklerimin son noktasına kadar da güldüm yani niye böyle bir cevap ? Kızı(hoşlandığım) son gördüğümde işte gayet güzel konuştuk güle oynaya sorduğum bi soruya gelen cevap sonucunda başıma kaynar kaynar kazanlar döküldü. Ben sus pus kaldım titreye titreye kız ona rağmen konuşmaya devam etti işte sorular sordu ilgilendi falan. Arasından 3 hafta geçti. Kızı bir sürü aksilik sonucu göremedim işte. Yani nereden biliyoki kızın istemediğini ? Yani niye zaten ailemin bana attığı kazıklardan zar zor kurtulduğumu sanarken kız çekip beni o kazıkların üzerine oturtuyor anlamıyorum. Of sevene sevilene saygı yok kardeşim bu dünyada.

Neyse kısaca böyle bişey işte. Eğer hiçbişey olmazsa gidip kfc'nin önünde yalvaracam kıza.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:26 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy
üye § 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:33 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

off
düşünsene sen gibi nelerle uğraşıyorlardır bütün gün
kızın arkadaşını koruması normal
ayrıca ailenin kazıklarıyla bu olayın alakası ne?
hmm ilginç geldi yani

Ablacım sen anlamadın ki anne + babamın 2 hafta boyunca attığı kazıklar sonucu ben göremedim bu kızı ki gayet . Ayrıca arkadaşını korumasına birşey demiyorum da kısasa kısas var. Sonuçta hayvanlık yapmadım ki ? Yani gidip abla burda bi kız vardı telefonunu versee ya desem tüm kfc maşalarla kovalasa beni haklı tamamda. Yani bu ne ki ? Hayatımda aldığım ayarların topundan kuvvetli bi ayarı tek cümlede almak hayatın bi şakası olmalı bana. Sanki biri kapıyı çalacak kamera şakası falan diyecek gibi geliyo. Ayrıca olayın ayrıntılarına şahit olsaydın durumu daha iyi anlayacaktın. Ama ayrıntılarıyla anlatamıyorum işte. Sadece tanıdık biri lazım. Bi şekilde ulaşmam lazım kıza. Ayrıca niye ilginç geldi ki ? Neresi ilginç geldi ? Oturdum ağlıyorum şurda be of
Sosyal ağlarda paylaş

@Ivy:
Teşekkürler hiç uğraşma valla sen bu gazla tüm kfcye ayarı verirsin bir sonraki gidişimde sana duydukları tüm kini üzerime boşaltırlar. Oturur daha fazla ağlarım öğretmenime şikayet edebileceğim herhangi bir sübjede yok.

@Rewe:
Yorum yok abi. Candan Erçetin dinle mümkünse Gamsız Hayat.

Abi hala tanıdığı olan birilerini arıyorum bakın
Sosyal ağlarda paylaş

Soyadını bilmiyorum işte :d Bikaç siteye baktım öyle isminden yola çıkarak. Bide çok klişe bi adı var. Yani ne bileyim ayşe, mine gibi bi adı var kızın. Berfin yazıyosun 2 sonuç çıkıyo kızın adını yazıyosun 200. Soyadını bilsem ttrehber kurcalayacam. Kişisel görüşümce o tarz sitelere takılacağına pek imkan vermiyorum ama olmaz olmaz dememek lazım.

Paticiğe bağladım ümidi. Birileri çıkış yapar inşallah tanıyorum ben orda çalışan birilerini falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

"O tarz siteler" de değişir. Şimdi Yonja falan gibi arkadaşlık sanal abazalık siteleri ayrı, facebook gibi üniversite konseptli siteler ayrı sonuçta. O yüzden birinde yoksa diğerinde vardır diye düşündüm.

Şeye bakmayı dene "Ayın elemanı" tablosu oluyo öyle fastfood restoranlarında oraya çıkmışsa eğer (her çalışanı elbet bi kere çıkartıyolar sonuçta) ismi soyadı orada yazar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...