Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ankara Armada işmerkezinde bulunan KFC'de çalışan herhangi tanıdık, arkadaşı olan varsa yardımcı olabilir mi ? Yardıma ihtiyacım var acil suretle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 problemini yazsan tanıdığı olmayanlarda fikir yürütürdü belki işine yarardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 armada da kfc açıldı mı ya ? çayyoluna taşınalı çok nadir gidiyorum artık :) evet problemi söleseydin fikir yürütebilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 armadada kfc mi? vay be çayyolu arcadiumdakinde liseden biri çalışıyordu sanki noldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Özel bi sorun aslında fikir yürütülebilecek gibi değil yani. Kısaca orada çalışan birinden hoşlanmaya başladım bigün konuştum çok sofistike bi konuşma geçince o hafta bi soru soramadım cevapta alamadım doğal olarak. Üst üste 2 hafta ailevi problemler yüzünden gidemedim. 3. hafta(bu pazar günü) gittiğimde kız yoktu. Bugün yine gittik yine yoktu kız orada başka birine sorduk işte, işten çıkmış. Sonra aynı kıza yine soracak olduk ki kendisine ulaşmamızın herhangi bi yolu var mı diye kız "o buradayken ulaşırdı size ulaşmak istese" gibi bizi ayarlardan ayarlara sürükleyen kelimeleri bir araya getirdi. Önce alay eder gibi güldü sonra ağlaya ağlaya arka tarafa kaçtı. Hayır anlamıyorum en ufak rencide edici bişey söylemedik. İçim kan ağlarken kızın karşısında mimiklerimin son noktasına kadar da güldüm yani niye böyle bir cevap ? Kızı(hoşlandığım) son gördüğümde işte gayet güzel konuştuk güle oynaya sorduğum bi soruya gelen cevap sonucunda başıma kaynar kaynar kazanlar döküldü. Ben sus pus kaldım titreye titreye kız ona rağmen konuşmaya devam etti işte sorular sordu ilgilendi falan. Arasından 3 hafta geçti. Kızı bir sürü aksilik sonucu göremedim işte. Yani nereden biliyoki kızın istemediğini ? Yani niye zaten ailemin bana attığı kazıklardan zar zor kurtulduğumu sanarken kız çekip beni o kazıkların üzerine oturtuyor anlamıyorum. Of sevene sevilene saygı yok kardeşim bu dünyada. Neyse kısaca böyle bişey işte. Eğer hiçbişey olmazsa gidip kfc'nin önünde yalvaracam kıza. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:26 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kfc ye gidersen kanat ye neden yalvarıyosun abi? barbekü sosu varya annem her zaman ona bozuk ketçap dedi :/ tek başıma gitmeden hiç bir zaman o barbekü sosundan kullanamadım buda böyle bir anımdır. bu arada kardeş allah sabır versin ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 off düşünsene sen gibi nelerle uğraşıyorlardır bütün gün kızın arkadaşını koruması normal ayrıca ailenin kazıklarıyla bu olayın alakası ne? hmm ilginç geldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 arcadium kfc deki kızlar çok tipsiz valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 demek ki KFC de sofistike sohbetlere girmiyor mu$uz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: ivy üye § 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:33 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- off düşünsene sen gibi nelerle uğraşıyorlardır bütün gün kızın arkadaşını koruması normal ayrıca ailenin kazıklarıyla bu olayın alakası ne? hmm ilginç geldi yani Ablacım sen anlamadın ki anne + babamın 2 hafta boyunca attığı kazıklar sonucu ben göremedim bu kızı ki gayet . Ayrıca arkadaşını korumasına birşey demiyorum da kısasa kısas var. Sonuçta hayvanlık yapmadım ki ? Yani gidip abla burda bi kız vardı telefonunu versee ya desem tüm kfc maşalarla kovalasa beni haklı tamamda. Yani bu ne ki ? Hayatımda aldığım ayarların topundan kuvvetli bi ayarı tek cümlede almak hayatın bi şakası olmalı bana. Sanki biri kapıyı çalacak kamera şakası falan diyecek gibi geliyo. Ayrıca olayın ayrıntılarına şahit olsaydın durumu daha iyi anlayacaktın. Ama ayrıntılarıyla anlatamıyorum işte. Sadece tanıdık biri lazım. Bi şekilde ulaşmam lazım kıza. Ayrıca niye ilginç geldi ki ? Neresi ilginç geldi ? Oturdum ağlıyorum şurda be of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 insanların derdi yok kendilerine dert yaratıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ay tamam be pardon gidip ben konuşucam sen üzülme bu kadar açıklamadan sonra gidip ben de ayar alayım bari *kolları sıvar yardıma gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 @Ivy: Teşekkürler hiç uğraşma valla sen bu gazla tüm kfcye ayarı verirsin bir sonraki gidişimde sana duydukları tüm kini üzerime boşaltırlar. Oturur daha fazla ağlarım öğretmenime şikayet edebileceğim herhangi bir sübjede yok. @Rewe: Yorum yok abi. Candan Erçetin dinle mümkünse Gamsız Hayat. Abi hala tanıdığı olan birilerini arıyorum bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 belki diğer kfclere transfer olmuştur onları da bir gez istersen =P [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 02:12 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Evet onuda sordum. Hayır cevabını aldım. Ayrıca kız össye girdi sanırım. O yüzden bırakmış olabilir işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hmm ozaman ünileri geziceksin=P sabır ve kolaylık diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Teşekkür ediyorum. Evet ünileri gezicem. Kızın puan türü EA. Böyle çok faydalı bi bilgiye sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 google da ara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Baktım abi faydalı bi bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bu arada kız üniv. çağında falan olduğuna göre (gerçi çalıştığına göre bilgisayarla arası çok olmayabilir de yine de denemek lazım) facebook ya da yonja gibi sitelerden de arayabilirsin ismini soyadını biliyosan. Oradan ulaşman da iyi bir ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Soyadını bilmiyorum işte :d Bikaç siteye baktım öyle isminden yola çıkarak. Bide çok klişe bi adı var. Yani ne bileyim ayşe, mine gibi bi adı var kızın. Berfin yazıyosun 2 sonuç çıkıyo kızın adını yazıyosun 200. Soyadını bilsem ttrehber kurcalayacam. Kişisel görüşümce o tarz sitelere takılacağına pek imkan vermiyorum ama olmaz olmaz dememek lazım. Paticiğe bağladım ümidi. Birileri çıkış yapar inşallah tanıyorum ben orda çalışan birilerini falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "O tarz siteler" de değişir. Şimdi Yonja falan gibi arkadaşlık sanal abazalık siteleri ayrı, facebook gibi üniversite konseptli siteler ayrı sonuçta. O yüzden birinde yoksa diğerinde vardır diye düşündüm. Şeye bakmayı dene "Ayın elemanı" tablosu oluyo öyle fastfood restoranlarında oraya çıkmışsa eğer (her çalışanı elbet bi kere çıkartıyolar sonuçta) ismi soyadı orada yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Orayada baktım abi ordada yok onun dışında herkes var. Hatta hiç görmediğim adamı ayın elemanı listesine koymuş asmışlar herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yarın gidip dağıtalım kfcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Kesin şimdi orda çalışanların bilgilerinin falan tutulduğu dosyamsı bişeyler vardır. Ele geçirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar