Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP'de ne oynamalıyım?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Babasının dükkanından parayla PSP alan bir insan olarak ben sonunda kavuştum alete tümüyle.
Şimdi merak ettiğim ne oynamalıyım? Locco Rocco mudur nedir ona sarmıştım bi aralar, bir de bol bol gta oynuyordum ama başka da bir şey bilmiyorum PSP'ye özgü olan. (hoş gta da PSP'ye özgü bir oyun değil ya)

Şimdi bana kafa dağıtmak için oynayabileceğim eğlencelik oyunları listeleyebilirseniz çok sevineceğim ve kuzenimin arşivini ona göre sömüreceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

syphon filter cok yalan bi oyun bence onu ekleyeyim. elemanın teki kutuk gibi hareket ediyor sen de crosshairi degistirip birbirinden bayık bolumleri geciyosun.

mgs: portable ops diyorum her seferinde dedigim gibi. crush, burnout dominator. alien syndrome bi de, yeni cıktı epey guzel aksyionu var diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

300 : March To Glory mi neydi , uzak durun abicim.Hakeza Worms'un Portable sürümünden de uzak dur derim , Worms Armageddon'un çeyreği bile olmamış.

OMNI vs ZAFT Portable ve MGS Portable Ops var (bu ay Portable Ops Plus çıkacak onu bekle yada) , kablosuz bağlantı üzerinden düello yapabiliyorsun.İlgili çekerse tabii...

Tekken 5 : Dark Resurrection tam bir PSP klasiği olmuş.Orjinal Tekken 5 müziklerinin başkalarıyla değiştirilmiş olmasını saymazsak PS2deki Tekken 5i aratmıyor: 2 de yeni karakterimiz var , Dragonov ve Lili... Extralarla güzel bir oyun olmuş ama dikkat et , düzgün versiyon olsun.Piyasada dolaşan bazı versiyonlarda FMV demolar ve bazı müzikler kırpılmış oluyor.

Retro insanıysan Capcom Final Fight ve Cadillacs & Dinosaurs gibi oyunlarını tek pakette topladı.Onu edin , yanına kardeş olarak Metal Slug Anthology de aldın mı tamamdır.

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 10:00 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kuzenimin dvdlerine el koydum, bu topici unutmuştum aklıma geldi birden oyunları bilgisayara atarken, helecan bastı :P

Zamanında biz de n-gage'le tetrisvari salak bir oyun oynuyoduk multi yapıp, telefonlar bizden çok hocalarda duruyordu. İşin komiği telefonu alıp şu oyun nasıl oynanıyor bana da anlatın diyen edebiyat hocam vardı xD . Şimdi teknoloji gelişti millet psp lap top götürüyor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...