Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Haluk Bilginer'in IMDB detaylarına bakarsanız Genç Indiana Jones dizisi ile Ishtar ve Buffalo Soldiers'de oynadığını görebilirsiniz.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Alışkanlıkla ilgili bir durum. Ben ilk defa simpsonsda türkleri ve türkçe konuşmayı duyduğumda çok şaşırmıştım. Halbuki geri kalanı %100 ingilizce ve amerikada geçiyor acaba ingilizler ve amerikalılar her gün şaşırıyor mudur? Kaldı ki arada sırada geçen fransızca muhabbetleri gördüğünde fransızların da sevindiğini sanmıyorum. Hatta türkçe filmlerde ingilizce fransızca laflar geçtiğinde biz şaşırmayız ama bir ingilizce filmde türkçe bir laf geçerse onu izleyen ingilizler falan şaşırır. Dediğim gibi bence alışkanlıkla ilgili
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 blade deki gerçek ben görmüştüm onu, isteyen ilk filmi açıp bakabilir, sahne yüzüne krem sürüp güneşe çıkan vampirin blade ile buluşmasından hemen önce blade sokakta yürürken
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 @Akuma: Jesus Christ Super Star'da da oynamıştı. Sonra bi filmde Türk bi mafya babasıydı, Türkçe küfredip dövüyodu adamları, adamlar bişey anlamıyodu falan :D
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Koymadan edemicem; Türkiyemizden bir Türkiye gurur fotosu [spo][/spo] ps: pek alakalı deil ama fotolar deyince ilk aklıma bu geldi paylaşayım dedim. :) [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:25 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
slickers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bide bi film wardı high grass diye ondada odada türk bayrağı asılıydı
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 jackie chan in istanbulda çektiği film de turquemaniaydı =)
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 konunun yazım hatası ile ne ilgisi var şimdi. 40 days 40 nights filmindekini ben de gördüm, cok sasırmıstım.
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Karayip Korsanlarinin 2 de korsanlar bi sahnede kendi aralarinda turkce konusuyo. ayrica buffy de de bi tane witch karakter vardi. oda bazen buyu yaparken turkce sozler kullaniyodu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bazen değil bi kereydi o. Gözleri görmeyen adam konuş bize diyodu willow.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 wowdaki türk izleri [spo] sahiplenmişler hemen burhan g'yi ama yar etmem onnara [/spo]
Öne çıkan mesajlar