calimero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 başlı başına bir başlığı hakeden şair gibi şair. cemal süreyya O' nu Nazım Hikmet ile karşılaştırırken "Nazım kent Ahmed Arif ise dağların şairidir" diyor. burada şiirlerini buldum, indirdim, dinliyorum. bi acaip oldum yine. indirilebilen şiirlerini indirip dinleyin mutlaka kendi sesinden, şiirlerine sesiyle hayat verebilen nadir şairlerdendir zira.
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bravo yani koca bir şair ve şiiri hakkında daha güzel bir yorum yazılamazdı. Kötüyse niye kötü bari onu belirt be arkadaşım.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 babamin baya sevdigi bi sairdir hasretinden prangalar eskittim kitabini bi kac sefer okumustu
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hasretinden prangalar eskittim şiiri ile tanımıştım.çok takip etmiyorum ama denk geldikçe okuyorum arada şiirlerini.severim kısacası.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 çok iyidir kendisi akşam erken iniyor mapushaneye...
Öne çıkan mesajlar