THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 beyler uo cd sini ariyorum su an bulailirsem bende araniza katilacagim:) estelide alacam yanima newbie mode on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Selam, Fileplanet'te ML client'i var. Yok indiremem diyorsan, nerde oturduğu falan yaz ki CD arayışında yardımcı olan birileri çıkabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cekmeye basladim bile aksama biter umarim:) yil oldu ultima oynamayali ama muziklerini bile ozledigimi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bizimde 3 yil oldu :D unutmusum simdi cooking kasiom :D makarasina :D lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 be ncektimde dosyayi giremedim bi turlu connector falan yokmu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 var razor... runuo.com razoru indir... bide patach en sonuna kadar yapmalisin.. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 11:47 tarihinde, Alis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Sisteme uyum sağlayamayıp saçma, durmadan yatan ve bi işe yaramayan karakterler açınca bırakmıştım. Şimdi tekrardan kuruyorum, yeni bi başlangıç yapacam hadi hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tharkas, su draister arkadaşımızı da getirsene yanında. gelmiyor bir türlü ikna edemedim. hoşgeldin. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:55 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hosbulduk:) draister wow a basladigi icin biraz zor gozukuyor gelmesi ama bende istiyorum oynamasini gorursem soyleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar