SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Şimdi bende Asus m2n-mx anakart var. Üzerinde de (onboard) SoundMax HD ses kartı var. Şimdi Adrenaline Gamer oynuyorum. Uzaktaki sesleri duymam çok önemli. Eax işaretlemem lazım aarlarda. Eax desteğinin olup olmadığını bilmiyorum. Sitesine girdim arkadaş modeli olmadığı için bulamıyorum özelliklerini. Kaldım. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sen eax şeysini kurup bi denesen, uzaktaki sesleri duyuyon mu duymuyon mu diye? everest, cpu-z gibi programlarla öğrenebilirsin sanırım ses kartının modelini falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 cpu-z göstermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 EAX hardware tabanlı bir sistem. Bazı kartlarda software de oluyor ama onların ADC'leri çok berbat olduğundan performans alınamıyor EAX'dan. (DAC: Digital-to-Analog Converter; bilgisayardan çıkan her ses başta digitaldir, aslında her hangibir disk üzerinde bulunan her ses digitaldir - cd ya da harddisk olsun bu; senin sesi hoparlörlerden duyman için analog hale getirilmesi gerekir) Eğer iyi bir ses istiyorsan sana tavsiyem bunu ya da üst sevise bir Creative kartı almandır. Sanırım onboard DAC'lerin mümkün olabilecek en adileri olduğunu söylemem gerek bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Unutmuşum eklemeyi; onboardların hiçbirinde hardware EAX yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Teşekkür ederim. Uzaktan ses geliyordu oyunda. Ama su içinde falan yapmaması gereken şeyi yapıyordu. Yankı! Disable Eax ! :) Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar