fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aha siyasi içerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 beybin çaksana bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çakma kişilikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Şu tepemdeki kuşlar benle dalga geçiyor sanki! onlardan daha beyinsizim diye mi? bababan ban ban ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Oysaki uçmak ne kadar güzel bir duygu. RÜzgarı yerden yükseklerde suratında hissetmek. Bulutların arasında süzülüp haykırmak UÇUYORUM diye. Aşağıdakilere bakıp onları küçümsemek. Ama olmuyor uçamıyorum. Ne zaman kafamı kaldırıp baksam bir kuş uçuşuyor etrafta. Kuşlar güçsüz yaratıklar olabilirler ya da aptal olabilirler ya da çok akıllı bundan asla emin olamayız. Emin olduğum bir şey varsa o da kuşlar gökyüzünün tek kralıdır. Ama bir gün öldüğümde benim ruhumda uçucak o zaman en büyük hayalim gerçekleşmiş olcak. UÇABİLİYORUM diye haykırcam ve sonsuza kadar durmadan uçucam... [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:41 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kuşbeyinlimelimiyimelimyimeiymieymeim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bandıra bandıra ye beni hiç doyamassın tadıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hey allam ne hanzo adam ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çaklıt şruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 her kuşun eti yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 suratında rüzgar hissetmişçesine mutluyum bugün bu karanlıkta. ahsen yokmusun şipilak. yaktın beni. kanattın en derinden gelen o masum seslerle kuşların kanat çırpışı. ey büyük patron sahaların kralı duy bu sözlerimi ve bana bir dilek hakkı daha ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kan içindeki kılıcını kaldırarak karşıdaki hareketsiz duran adamı göstererek. NAĞĞBER YA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sığır tercihimdir var mı gönüllü aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 iyidir senden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 (S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 dövücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 (A)(K)(P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 nihan seni hep seviceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hah şöylee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben de yazmak istiyorum kuşlar gibi uçmak bir kan uğruna ağlamamak ve eski bizi unutmak sözlüyüm anlıyormusun? musun ayrı yazılır vidyomu okuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hahaha tampon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 vay be çok ironik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ironik belki ama birgün evliniceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bebeklerimi aldırdım kalbimin kol kola gittik biz bakkala bakkal amca sordu bana donun neden kalpli ama? emoysam kime ne aldırma donunun içindeki kaldırma zaten kalkmıyo ki bakkal amca hande yener görmesin romeo kızar sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 allah bi yastıkta kocatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar