Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi terlememek bildiğim kadarıyla zararlı bir olay ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: ter bezini aldırmanın bi zararı yok mu? yukarıda bahsettim. aldırınca başka taraflarından çıkıyor o ter... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 da o ter bezleri aynı zamanda kan ısısının da kontrol edilmesi için önemli bölgeler. neyse alan doktor biliyordur zaten faydasını zararının anlatmıştır elbet diye umuyorum (hoş burası türkiye :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sen bana özelden ulaş koltuk altına çare söyliyim o bi milyon ytl'yide kendine harçlık yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yala orayı geçer. bende mesela sürekli çok soğuk su içmekten mütevellit aşırı terliyorum özelliklede yazın. Koltuk altım çok terliyordu sürekli traş edip roll on kullandım roll on um bitti şimdi yaklaşık 2 haftadır alamadım kullanamadım.Hiç terleme olmuyor.Ama ben roll on u senelerdir kullanıyorum her duştan sonra.bi süre sonra yavaşlatıyor mu ne. Şimdi gelelim apış arama kanka bi görsen nası ter nası ter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aynı taktiği uygula oraya da roll over? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ay imdat. bu konu şeye döndü http://forum.paticik.com/konu.php?id=84866&syf=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar