SbNN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Kadir Has Üni. Reklamcılık bölümüne girdim letişim Fak. girenlerin hepsine Apple Imc Laptop veriyorlardı neyse ben de aldım işte kendiminkini . Daha önce hiç Macintosh kullanmadım yani Msn olmuyor mu bu merete ? Çok cahilce gelebilir ama bilmiyorum yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 tabii ki =) edit: link vereyim 1dk edit 2: http://www.microsoft.com/mac/downloads.aspx?pid=download&location=/mac/download/misc/msn_401.xml edit 3: 3rd party msn programları da var edit 4: güncelini bulamadım 2004 yazıyor =) [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:47 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 onun için ayrı msn sürümü var diye biliyorum var yani evet oluyor bizzat kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Buyur, buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 edik [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:49 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 adium var çok daha fonksiyonel, mac os x için güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 mercury messenger var aMsn var msn for mac var (orj) aMsn tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar