Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 önceki ay johan expansion üzerine çalıştıklarını açıklamıştı ki hayli sürpriz olmuştu bu onca aradan sonra, yeni yayınlanmaya başlayan development diaries'e göre bir ay içinde çıkarmayı hedefliyorlar. çiftleştirme konsepti tümden kalkacakmış ki çok ilginç ve isabetli bir karar, (bridefinder diye programcık kullanıyorduk mecbur) çocukları rehin gönderme, onların geleceğin hükümdarlarla arkadaş olması, her yaş gününde yetiştirme kararlarınıza göre stat ve özellik kazanma olayları filan anlatılmış ilk günlükte. süper olacak gibi, hep istemiştim ck'ye eklenti. :) ekleme: peh, behran'ın başlığı varmış şimdi hatırladım :p [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 13:35 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
behran Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 gzl oyundur ama biras eu nun arkasnda kaldı ilgi bakımından. kenarda duruyordu epeydir. paradox artık exp. olayna girdi yeni bişi yapmıo....
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 deus vult bugün çıktı, bu arada paradox eu: rome'u da duyurdu geçen gün.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 torrentini bulamıyorum. bulan oyunculuk namına..
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 mesaj kutun dolmuş ve evet ben de bulamıyorum ama ayıp olmasın diye söylemedim. :p
behran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 EU rome un grafikleri Feci kötü. yapmasınlar 3d bunnar beceremiolar.eu3 gibi saçmalıcaklar gene
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 eu3 grafiklerinden sonra fena gözükmedi bana, hoş tabii bir total war olmasa da. :p bu arada deus vult torrent bulabilirsiniz artık, nihayet geçen gün ortaya çıktı. lol süperdi demin, 1067'de plate icat ettim istanbul'da ama baştan başlamak zorunda kaldım. şimdi de 11 yaşındaki veliahtsız imparatorumu kendi spy master'ı öldürdü ehueh hahahahah off ya süper, load ettim işte aynı yıla baştan başladım. gene yılın sonlarına yaklaşırken birden event fırladı: "door to your bedchamer opens suddenly" -45% nothing happens -35% chance to get trait severely wounded -20% you die ne oldu tabii öldüm ehueh, süper eventmiş bu [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 10:13 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar