huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 güney kore, dünyada kişi başına düşen en yüksek internet bant genişliğine sahip ülke dünyada. bir nevi refah toplumu olma yolunda ilerliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ehahahha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 guney koreye gitmek istemem, dusunsene nufusun 86%si evde starcraft warcraft filan oynuyo, zaten guzel kizda pek yoktur ehueh. japonyada bikac sene gecirilebilir. ukrayna, isvec, finlandiya filan 4-5 ay belki. son durak memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: zaten guzel kizda pek yoktur ehueh o zaman seni tossgirl le tanıştırayım ben. hem güzel, hem de sc hatunlar liginde üst sıralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 abi pek yoktur dedim zaten, hic yok degildir. yoksa adamin aklini alicak asyali hatunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Valla 3 ülke vardır benim için,kanada-amerika-japonya.Neden derseniz insan gibi yaşarım...İngiltere-fransa filan sevmiyorum(gitmedim hiç :D).Bi de hollanda da yaşamak isterim ama orası da berbatmış diyo gidenler.Bilen var mı hollandayı?Rusya çok soğuk olmasa oraya gitmek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 asyalı kızlar mı? evrimin kanıtı gibiler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kanadada sikintidan olursun buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tossgirl nedir yaw. kurban olam onun cizgi gözlerine ben. çekik göz fetişym zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 oha necro oha asyalı kız görmemissin sen :D ayumi aplamızı verelim sana dünyalar güzelidir kendisi [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=d5WnLSmA35w o zaman ben sizi hiromi uehara ile tanıştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 klavye kasmaktan fön yapamaz olmuş zavallım surat gözükmüyor ki saçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Peri kızı gibi oluyo bu uzak doğulular...Hoşuma gidiyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Londra - İngiltere. Ayağının altında avrupa, sıkıldın mı gez dolaş. Ama sanırım hayatımın ilerleyen yıllarını iskoçyada falan geçirmek isterim. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 05:13 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 said: Prawler üye § 04 Eylül 2007, Salı - 14:34 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Hakaret olarak algılıyorlarmış viskiye buz atmayı. 3. sayfada yazmış prawler evet gittim iskoçya'ya, ama o iskoçya'ya özgü bir olay değil MALT viskiye buz atılmaz zaten...(single barrel yane çoğunlukla) bu arada iskoçya'da bira ve su viskiden pahalı... 1 bardak iskoç viskisi 1.5 pound - en ucuz bira 2.5 pound... insanları da inanılmaz dost canlısı hani türk misafirperverliği halt etmiş, ayaküstü tanıştığım bir çocuk beni değil evinde babasının 5. otelinde bile konaklattırdı... bununla sınırlı değil tabi bayanları da pek bir beyaz tenli-redhead =).. ve de misafirperver =)))) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 05:24 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 irvine welsh yüzünden sanırım tüm dünya iskoçları junky tanıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 RUSYA ==> SOCİ ==> KİZLAR AMERİKA ==> ORANGE COUNTRY ==> KİZLAR ulan hala akillanmadim ben iyimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi kız peşinemi gidiyosunuz başka yerlere? aaa pussy is pussy. öyleydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ukrayna Hem hatunlar güzel Hem soğuk Hem ucuz Hem rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 irlanda-dublin yaşanabilecek en güzel yerlerden biri kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahaha, ulan kore muhabbetinden kizlara bir akim olusmus. : ) K.Kore hakkinda biraz bilgi verelim efenim, baktim yukari pek ilgili olan yok. Kardesim dedigim gibi yilda bir kez tur düzenleniyor, turistlere etrafi gezdiricek onlari kontrol altinda tutucak insanlar eşlik ediyor. Onlarsiz hiç bir yere gidemiyorsun, yani ole elimi kolumu salliyim geziim yok. Yerel halkin turistle konusmasi yasak, dünya'dan da bihaberler. Fotograf cekimine gelince, sadece izin verilen yerleri cekebiliyorsun. Belli bir düzen kurulmus, dişariyla baglantisiz, o mantikta yaşiyor insanlar. Yani senin ve benim dunya anlayişimizi bir K.Koreli anlayamaz : ) Bu ve bunun gibi nedenler yüzünden yikilmadan bu sistemleri bir gidip gormek istiyorum. Kizlarina felan gelince, dedim ya, yabanci temasi işlemiyor kardeşim, o yuzden dunya guzeli olsalar gene işimize yaramaz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Harbi yıkılmadan gitmek lazım giderseniz bi öm atın bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 oraya girmek içinde özel izin gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ülke bilmem ama kent olarak Vancouver imiş.. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 türkiye -> istanbul ruhu var. entel değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar