Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yaşanası ülke?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Valla 3 ülke vardır benim için,kanada-amerika-japonya.Neden derseniz insan gibi yaşarım...İngiltere-fransa filan sevmiyorum(gitmedim hiç :D).Bi de hollanda da yaşamak isterim ama orası da berbatmış diyo gidenler.Bilen var mı hollandayı?Rusya çok soğuk olmasa oraya gitmek lazım aslında
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler
üye § 04 Eylül 2007, Salı - 14:34 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Hakaret olarak algılıyorlarmış viskiye buz atmayı.

3. sayfada yazmış prawler
evet gittim iskoçya'ya, ama o iskoçya'ya özgü bir olay değil MALT viskiye buz atılmaz zaten...(single barrel yane çoğunlukla)

bu arada iskoçya'da bira ve su viskiden pahalı...
1 bardak iskoç viskisi 1.5 pound - en ucuz bira 2.5 pound...

insanları da inanılmaz dost canlısı hani türk misafirperverliği halt etmiş, ayaküstü tanıştığım bir çocuk beni değil evinde babasının 5. otelinde bile konaklattırdı... bununla sınırlı değil tabi bayanları da pek bir beyaz tenli-redhead =).. ve de misafirperver =))))

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 05:24 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha, ulan kore muhabbetinden kizlara bir akim olusmus.
: )

K.Kore hakkinda biraz bilgi verelim efenim, baktim yukari pek ilgili olan yok.

Kardesim dedigim gibi yilda bir kez tur düzenleniyor, turistlere etrafi gezdiricek onlari kontrol altinda tutucak insanlar eşlik ediyor. Onlarsiz hiç bir yere gidemiyorsun, yani ole elimi kolumu salliyim geziim yok. Yerel halkin turistle konusmasi yasak, dünya'dan da bihaberler. Fotograf cekimine gelince, sadece izin verilen yerleri cekebiliyorsun. Belli bir düzen kurulmus, dişariyla baglantisiz, o mantikta yaşiyor insanlar. Yani senin ve benim dunya anlayişimizi bir K.Koreli anlayamaz : )

Bu ve bunun gibi nedenler yüzünden yikilmadan bu sistemleri bir gidip gormek istiyorum.

Kizlarina felan gelince, dedim ya, yabanci temasi işlemiyor kardeşim, o yuzden dunya guzeli olsalar gene işimize yaramaz : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...