Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Sizce en yaşanılası ülke hangisi ve neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 kanada, gitmek istediğimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 senin için almanya. neden? şşş ;) benim için türkiye. neden? şşş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 amerika > para japonya > tarz türkiye > memleket zaten hayatımı bu 3'ünden birinde geçiricem muhtemelen... hangisi olacağı random bi durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 görmeden hiçi birinde yaşamak istemem ama jamaica yı görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 paran varsa türkiye. istanbul desen, dünyanın en önemli şehirlerinden, aktivite olarak da yeterince zengin. onun dışında sayısız doğa güzellikleri mevcut türkiyede. başka yerde yok bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 italya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 paran varsa türkiye. gerçekten doğru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kanada. En yaşanılabilir ülke dediğimiz vakit kanada alır eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 valla ben kanadada yaşayabileceemi zannetmiyorum. amsterdam bile ölü şehir gibi geldi bana, kanadada heralde patlarım direk. enerji lazım bana. üç şehir say deseler, paris, londra, istanbul derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Kafa dinlemek için zaten kanada. İngiltere'de acayip sayıda türk var zaten. Gayet indirimli yaşanabiliyor. + Londra'nın girişinde nargileci varmış. Arkadaşlar görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 londranın girişi neresi ola ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 amerika - california italya - milano selam [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 02:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yaw Bristol yolundan gelirken, büyük binaların başladığı yerdeymiş işte. Ben başka camdan bakıyordum görmedim. Ama herhangi bir kebabçı yolu gösterir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 polinezya radyasyon serpintisi falanda vardır miss [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 03:16 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 isveç-norveç-küba-kanada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 türkiye kısa süreli gitmek istediği cok ülke var ama uzun yıllar yaşamak istediğim tek yer istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 güney afrika -> durban -> umhlanga +doğa nefis, heryer yeşil, iklim sıcak, okyanus kenarı, herkes ingilizce biliyo, ucuz, altyapısal olarak süper -ırkçılık , ırklar arası ucurumlar, gittiniz mi donmek istemeyebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aga turkiye degil gibi desem hem siyasi hem dini acidan elestirel bir mesaj olucak o yuzden rusya gibi ilik gibi kari kizin bol oldugu memleketler diyip geceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Iskandinavya'da yasanmaz, 5 ayda sikti, kafayi yer heralde insan yani yasar ve olursun boyle monoton bir hayat. Paran varsa Turkiye olayi cok dogru bence de. Onun haricinde ABD'de New England bolgesi, kuzeydogu yani, harika bence. Ha bir de Ingiltere'de yasanir, Londra'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: horacegoesskiing üye [şikayet et] § 04 Eylül 2007, Salı - 02:49 [ özel msj ] londranın girişi neresi ola ki :) eminönünde, londra iş hanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 offfffffffff asndmsadnmsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ha bi de. barcelona kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ispanya'da yasayani zenciler kovalasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ispanya değil orası katalunya. izmire de çok benziyo gitmeden atma pis ırkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar