BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Abarttın. Özer yani...Özer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bişi demedim ki ben habere? yorum bile yapmadım. anlamıyorum yani, laf atsam suç. bişi demeden haberi c/p yapıyorum yine suç. garipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Nasıl olsa denecek bi dolu şey. Ben baştan yorumumu yapayım da. Söylediğime gelinecek. Önünü kestiysem ne güzel. "oahauauah mehuhhuhu" gibi bi sürü şey yazılır beliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 adam canavar gibi oynuyordu, iyileşsin tekrar oynar. üstüne gitmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 |Joker| said: Nasıl olsa denecek bi dolu şey. Ben baştan yorumumu yapayım da. Söylediğime gelinecek. Önünü kestiysem ne güzel. "oahauauah mehuhhuhu" gibi bi sürü şey yazılır beliyorum. al yazalim madem bekliyomussun ZUAAAAAAAA ZHUAZHZUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar