Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 1.05 yaması mı çıktı? hatırlayamadım ama bende yoktu o yama doğrusu herhalde, bir fikrim yok heh. böyle durumlarda doğru resmi foruma. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kingdoms'ı yüklemeye çalışıyorum, önce oyunun updateleri gerekliymiş, 1.02'ye yükselttim oyunu. sonra 1.02'den 1.03'e geçen yamayı kurarken şöyle bir hata verdi. ne yapmalıyım ?(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gerek kalmadı, oyunu herşeyiyle silip baştan yükleyince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ewt 1.05 cıkmıs bende gene kurdum maya olarak amerikayı feth edicem yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Ya Rome Total War'ın ek paketinde bazı şehirler kaldırılmıştı.Ayrıntılar azalmıştı.Bunda da öyle birşey oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Asteroth said: Benim de bir sorum olacak oyunla ilgili. İspanya'yı aldım, "45 Region'u ele geçir" diye bir campaign'e başladım, gel gör ki kralım dahil bütün generallerim piety'si 0 olan adamlar. Papalık'la aram pek iyi değil, sürekli bir şekilde inquisitor gönderip generallerimi infaz ediyor. Hatta az önce "Kralını crusade'e gönder" dedi, peki dedim, gemideki kralı infaz etti herifler. Bu piety olayıyla nasıl başa çıkabiliriz? Benim de Fransa ile oynarken aynı sorunum vardı, papalığa savaş açıp Roma'yı alarak çözdüm bu sorunu :p Toulouse'a haçlı seferi falan düzenlemişlerdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 inquisitor gelince çevrede ki generalleri filan kaçırmaya çalışıcaksın böylede çözebilirsiniz sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 basıcan assassini. ne papa bırakıcan ne inküzitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar