Freyja Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 RS i vendor dan teachlemye çalıştım,gold ları verdim fakat skillim artmadı.Kendime Rel Wis atıyorum fakat yinede skillim artmıyor.Bug mı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 prot mu atılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaTzaH Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Sanırım Biraz Uzaksın Vendora Aklıma Başka Bişi Gelmiyor. Money Always Welcome Diyip Tokatlamasın Parayı Yapar Bu Vendorlar :P [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 21:00 tarihinde, NaTzaH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 mining teach ettim cok zor artiyor anlamadim diger skillerde artiyor ama mining hmmz dedirtiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 mining tek spotta 0.3 artar en fazla. eğer sadece gain için kazıyorsan 0.3 aldığında daha bekleme başka yere geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 eskiden 5 block skill gain islemi vardi bu artmadi insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Öhöm.. Skills penceresinden Show Real'a basınca gösterdi RS skillimi.Ama neden show real ı aktif hale getirmek gerekiyor görmek için anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bilmiyosan oynama kardeşim cart curt vıdı zıdı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Üstünde protection büyüsü olduğu için -30 RS vardır. Train ettirirken 30'un altına etmişsindir muhtemelen ve 0 gözükmüştür o yüzden. Show real yapınca ham skill gözükmüş işte. RS'nin çok yavaş artmasının sebebi de evanın 0 olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar