Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arjen Lucassen yine kahveden adam topluyor: Ayreon - 01011001

HellHound

Öne çıkan mesajlar

4 gundur dinliyorum, album cok cok basarili bence. Tam bir Ayreon albumu olmus.

Albumun The Human Equation'a karsi olan dezavantaji, THE hikayesi gayet "Down to Earth", karakterler direk iliski kurabilecegin karakterlerdi. Yani komadaki bir insanin kendisiyle ve duygulariyla yuzlesmesi her ne kadar Nobellik bir hikaye olmasada, gayet rahat icine cekebilecek bir akisi vardi. Bu albumde (zaten elimizde daha sarki sozleri de mevcut degil) hikaye itibariyle bu daha zor. Ilk dinledigimde albumun ilk yarisinin yavas basladigini 2. CD'den itibaren kendini astigini dusunmustum, simdi yavas yavas aslinda akisin gayet olmasi gerektigi gibi olduguna kanaat getirmeye basladim, tabii sarki sozleri olmadan tam bir karar vermek mumkun degil.

Vokallerin performanslarina tek laf edebilecegimi dusunmuyorum, cok basarililar. Ama ozellikle goze carpan bir Jorn Lande ve Anneke var ki burda yapmadan gecemeyecem. Ayrica Jonas Renkse'ye de sapka cikariyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

hep diyorum hala da derim. Daniel. /worship

o ne sestir arkadaş. biri de çıkıp daniele iltifat etmiyor kendimden şüphe ediyorum algım mı farklı benim. ayrıca daha önce Daniel Gildenlöw'le çalışmayı düşünüp düşünmediğini soranlara "valla ona daha önemli bi karakter düşünüyorum, ileri ki albümlere artık" diyip de minnacık rol veren Arjen'e kafam girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon ya biz, Pain of Salvation bazli nick almadigimiz icin Daniel'in vokalini her dakika takdir etmiyoruz... En yakin zamanda "Nightmist" diye fake acip 2 paragraf yalayacam kendisini gonlun olsun diye senin...

Ne bekliyordunuz Daniel sarki soylerken 16 kisi backing vocal falan mi yapacakti arkada? gayet iyi sure almis, gayet de guzel o sureyi degerlendirmis iste adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...