-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben dinleidm full tüm albümü. güzel. hansinin performansı beğenmedim bu arada. çok arkaplana atılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 anacıım. kadro süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 human equation indirebileceğim bi yer biliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu nete düşen albümün "fake" olup olmadığını bilen var mı? İndirmeyi planlıyorum ona göre de, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 değildir bence. Megadeth UA de de böyle albüm piyasaya çıkmadan nete düşmüştü fakemidir demiştik orjinal çıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 arkadaşlar remedylane forumu ahalisi -ki bu albümü heyecanla bekliyorlardı- bu albumu beğenmedi, sıkıcı buldu vs.. arada kaldım indiriyorum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Zheld said: human equation indirebileceğim bi yer biliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bunalti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ve torrent. yavaş da olsa var bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Arjen, gildenlow icin human equation da neden olmadigi hakkinda bi soruya "onun icin daha guzel bir rol dusunuyorum ilerki seneler icin, tabiki ilgilenirse" gibi bir demec vermisti, remedylane ahalisinin begenmemesine sasirdim, yakin zamanda dinleyim bende, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Şimdilik bence en güzel şarkı The Earth Extinction. Daha ikinci cd'nin başındayım ama genel olarak sıkıcı bulduğum albümde istisnai ve dikkate değer bir şarkı bence The Earth Extinction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 human equation kadar olmasa da ben beğendim albümü.biraz sıkıcı başladığı doğru ama ilerledikçe güzelleşiyor bana göre. river of time ve the earth extinction çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 daha ilk şarkıdayım hatta başındayım şarkının ama gayet hoş şimdilik. zaten büyük bi umutla bekliyodum :) bakalım nasıl albüm olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 The age of shadows has begun... Human Equation in girisini daha cok begenmistim, bakalim daha comatose a yeni basladim, gitarlar muzikalite vokallerin oturusu super simdiye kadar. Eminim devam edecegine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Age of Shadows çok şükela şarkı olmuş ki, Ayreon'u yeni tadan biri olarak bu kadroyla yapılan sağlam albümü gayet seveceğim sanırım. Eski albümleri de indireyim, her albümde mükemmel kadro zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 The universal migratorla tanıdığım için pek bi önyargılıyım aslında Ayreon'a karşı. Hala pek beğenmiyorum ama The Earth Extinction (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ya hersey iyi guzel de Human Equation da karakterlerin oturusunu burda goremedim. Bir iismleri falan yok, iki gruptan olusuyorlar onun yerine falan. Human Equation i o kadar cekici yapan sey oydu, Hope sarki soylediginde icimiz giderdi. Her karakter ayri bir guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 4 gundur dinliyorum, album cok cok basarili bence. Tam bir Ayreon albumu olmus. Albumun The Human Equation'a karsi olan dezavantaji, THE hikayesi gayet "Down to Earth", karakterler direk iliski kurabilecegin karakterlerdi. Yani komadaki bir insanin kendisiyle ve duygulariyla yuzlesmesi her ne kadar Nobellik bir hikaye olmasada, gayet rahat icine cekebilecek bir akisi vardi. Bu albumde (zaten elimizde daha sarki sozleri de mevcut degil) hikaye itibariyle bu daha zor. Ilk dinledigimde albumun ilk yarisinin yavas basladigini 2. CD'den itibaren kendini astigini dusunmustum, simdi yavas yavas aslinda akisin gayet olmasi gerektigi gibi olduguna kanaat getirmeye basladim, tabii sarki sozleri olmadan tam bir karar vermek mumkun degil. Vokallerin performanslarina tek laf edebilecegimi dusunmuyorum, cok basarililar. Ama ozellikle goze carpan bir Jorn Lande ve Anneke var ki burda yapmadan gecemeyecem. Ayrica Jonas Renkse'ye de sapka cikariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 nerde devin? merak ettim simdi, boyle ovguler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hep diyorum hala da derim. Daniel. /worship o ne sestir arkadaş. biri de çıkıp daniele iltifat etmiyor kendimden şüphe ediyorum algım mı farklı benim. ayrıca daha önce Daniel Gildenlöw'le çalışmayı düşünüp düşünmediğini soranlara "valla ona daha önemli bi karakter düşünüyorum, ileri ki albümlere artık" diyip de minnacık rol veren Arjen'e kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pardon ya biz, Pain of Salvation bazli nick almadigimiz icin Daniel'in vokalini her dakika takdir etmiyoruz... En yakin zamanda "Nightmist" diye fake acip 2 paragraf yalayacam kendisini gonlun olsun diye senin... Ne bekliyordunuz Daniel sarki soylerken 16 kisi backing vocal falan mi yapacakti arkada? gayet iyi sure almis, gayet de guzel o sureyi degerlendirmis iste adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 alan yetkilisinden ayar yemek en güzeliymiş. ben abartırım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 jonas renske hangisinde söylüyor ? vaktim yok da tek tek dinelemeye üşendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 "Waking Dreams" mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ayreon un kendine has sesi var, dinlerken sololarin gidisatini tahmin edebiliyordum ki bu mukemmel bir sey bana sorarsaniz, imza gibi Englund u feci bekledim misalen, duyunca pek bi sevindim, o herifin sesi bi ayri super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar