Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 imam osurursa cemaat s.çar bundan sonra dk 10da travel çıkamazsam quitliyorum duyrulur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oha benmi dustum bitek? azmo dustu gorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 eet bi tek sen düştün azmo bile şaştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Biraz da kızdı ben varken fiş çekmek ne haddine diye rmkte de onu quitletcez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 olm serverdan bile dusmedim ben kanala dustum ordan ciktim enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ttnetin azizliğine uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 rmk yapın geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Crematorium said: Biraz da kızdı ben varken fiş çekmek ne haddine diye rmkte de onu quitletcez inşallah ben boyle skandal laflar duymadim. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Azmo quitterdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nerden çıktın sen yaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Net gitti geldi. Bu aralar bişi var kablolarda gidip geliyo arada. Tekrar düşme ihtimaline karışılık yokum. Az küfredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 oyun varsa bnde gelim la:( weplaya girmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 oyun basinda simarip beni ust uste iki kere kesenlere crema, crenia, fede ve arda kankalarim hadlerini bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 HLL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ya bırah alla aşkına 4v5tik takımımızın dinamosu düştü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Çok temiz yendik iki wipe gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 fede gol atınca yeniyoruz takım istatistiklerine bakılınca fedenin double veya triple yaptığı oyunlarda takımı yenilmiyor. 234 maçta 10 kere triple yapan fedenin takımı 10 oyunu da kazandı. bunda da 1 triple 2 double yaptım. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ilk wipe benim hatamdı takımımdan özür diliyorum. ama iyiydi bol actionlu maç oldu josc olsaydı skor daha farklı olabilirdi. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 çok fena kestik. iyi draphal storen kasmışınız ha ama mh avantajı bizdeydi, mage büyüleriniz tutmadı tabi healerları bastık, futuranalstormu yyiynce kafanıza kendinize geldiniz, neyse en az manayla bitirdik oyunu, rougelarınızı bi dahakine felluranas gerisine stick edin ki biz de zorlanalım biraz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 msnde ki taş engeller ve daha şimdi düşünmediğim sebeplerden dolayı sıçmama rağmen takım süper oynadı. fede ye ayrı bir parantez açmak istedim. (helal) digerlerine zaten helal. onceden yenilceginiz anlamak da ayrı bir yetenek. jos'u da burdan kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 lemür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 burada şık durmadı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hayır oyunda koala vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Olm bizde benim 1 hatam dışında kötü oynayan yoktu da biz niye yenildk lan alala :S yatağa yattığımda düşünücem yarın cevabı buraya yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar