ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet bu bir başarıdır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 5 0 çekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o diil de ikinci oyunda cok kil oldum, oturdum ilk oyunun replayini izledim, kendime geldim.. ve anladim ki hepsi ekmegin beceriksizligiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sonra bana laf atıyo adam. Hayır günlerdir mağlubiyet yüzü görmedim olduğum takımda. Çember çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 2. oyunun nasil dondugunu ben anlamadim acikcasi, ekmek dunya kupasi finali oynar gibi kasmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 biz de ne varsa ekmege oynadik da, adam lehman broders cikti, on dakikada hisseler 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 biz inanmisiz demek ki, yiitarda olmasina ragmen takimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mottomuz "Endure. In enduring, grow strong." oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 bi ara 9-0 dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1 killinle gözlerimi kamaştırıyorsun şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yiitarda bütün oyun benim peşimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1 kill ama ekmek, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kermit geysasi bir olmek bilmedi, kil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tavuk yaptım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Replay'e baktım şimdi, oyunu kaybettiğiniz yer fede'nin beni nc'de yakalaması, benim fede'yi dövmeme takriben bizim takımın komple last hit için koşturması, üstüne Zeus ultiyle kill'i alınca "Madem geldik bişeyler keselim" diye takımca ortadan girmemizle olmuş. 45-50. dakika civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 benim yani suçlu öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yaktın bizi fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi +275 damage'li Ekmek'in oyunudur kaybetmenizin nedeni. Bütün takım fede'yi kurtarmaya geldiğinde full hp + full mana çeşmeye kaçan Ekmek'in... ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sadece o olsa iyi lan, adam 20k'lik item kasti, hala crit filan kovaliyo.. lan girsey ya.. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o diilde. bu saatte oyun donse ne efsane olur dimi? döner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 dönsede ekmek quit atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 olsun quit muit. canım dota cekti. baba beni dotaya gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Asteroth said: Replay'e baktım şimdi, oyunu kaybettiğiniz yer fede'nin beni nc'de yakalaması, benim fede'yi dövmeme takriben bizim takımın komple last hit için koşturması, üstüne Zeus ultiyle kill'i alınca "Madem geldik bişeyler keselim" diye takımca ortadan girmemizle olmuş. 45-50. dakika civarı. Kısaca oyunun kırılma noktası Oğuz? HAHAHA. SÜPERSİN OĞUZUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Replay pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mum_Chamber said: kermit geysasi bir olmek bilmedi, kil oldum çok iyiydim bide hem ölmedim hemde öldürmedim takım arkadaslarımı çok kurtardım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar