Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dostum bi sonraki oyunu koysun biri ya bu ne abi NE AKTIM DRAGONLA AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 elesso said: bide zegna ss koymuşta black chaosun olduğu bi takımın o tarz skorları görmesi normal. her ne kdr blaqın tripleından olayı koymak istemesemde... neyse http://img22.imageshack.us/img22/5114/elessoftw.jpg Yeni gördüm. Feci yargılamışım burada. 18 e 3 + Beyond Godlike... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Erkin, cok ustune gelirlerse MSN´den summonla beni. /wsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 laga rağmen yargıda kusur etmedik. eski alışkanlıklarımıza devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ayrıca fatal yiorz.neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 NEDEN ACABA ? CEVAB VERMEDİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 erkin turnuvaya katılma, yedek olarak taktik ver bari, ki sonradan abi ben oynamadım ondan diyebilesin. anla artık yetemiyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Oha ben düşene kadar lag diye hüngür hüngür ağlayıp köşe bucak kaçanlar burda artisliğe başlamış yazık hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 SONUÇ NE ? TOKAT MANYAĞI OLDUNUZ düşmesende farketmezdi oyun bizimdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kanka düşmesen de bizimdi, erkin e dedim ortadan giriyoruz şimdi düşmese de bişi farketmezdi. hadi ordan ehaüehaü yaptı senin takım. sonra dümdüz girdik duraksamadan bitti : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yahu ben varken değil ortadan girmek 2 kişi yanyana duramıyordunuz geç bunları yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben böle kolpa görmedim. ezel nolur lunanın yanında durma diye ağladın bütün oyun. ne zmn tutsa erkin e rakip oldun yattara olma sevgisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hayallerde yaşıyorsun cihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 2. kuleyi görmedikleri bi oyunun ardından bu kdr çok konuşana da ilk defa rastlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 lan oyun bittiğinde killimiz bile fazlaydı sizden, deathlord düştü yendiniz. bu kdr basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 OYUN VAR MI GENÇLER AKŞAM DOTASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Abi Enchanteressla çok fena yargıladım lan 5v1 gelin lan dayt ahahahahah ölmüyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 onla fede bile yargılıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 90 kill, fede 1 tane aldı yargı döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yanlış olmasın. yarım saat yoktum ben. ayrıca o killi de ekmekten aldım. godlikı gitti sdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 adam 666 goldla bitirmis, daha ne yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hakkaten bi de o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 host 4 kisinin base tecavüzü karşısında fişi çekince bu salak tablo kaldı ortada, ist son dotamdan bir çerçeve çok kötü oynayarak yendik, duygulandım lan, dandik laptopta oynasmasam zevk alırıdm Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 4 kisi ezdik blaq bd diye ağladı kuralları bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar