forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ya şu inviz hero fobisini yenin onlar da ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gondar, riki, miki delikanliyi bozar, biz okuz olsun, ayi olsun okuz gotlu ayi basli hayvanat olsun o tarz herolar alip 5 adamin arasina dalan adamlariz, gecicen oyle saklanip bok gibi arada basverme olaylarini, adam gibi gel meydanda killini al, saygi duyalim, kari gibi duman atip saklanirsan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yuru be akila az delikanli olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bLaQ said: daha da gelmem patiye diceksin benim gibi. Dengesiz takımlar hırslı ipnelerle oyun çekilmio : ) en iisi 5li wax sendeki hırsı ben daha başka bir oyunda görmedim gibi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yigitle oynamadın di mi hiç=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Neden hiçbir turnuvada gondar alınmaz? Sorarım sizlere. O imba olarak geçen heroların hiçbiri takım oyunu oynandığı, düzgün pick yapıldığı zaman işe yaramıyor. Çünkü combatta işe yarayan hiçbir skilli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 riki axe abi en leş herolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gece milletin kafa gitmiş, kavga etmişler. yapmayın etmeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 THARKAS said: 10dakka bolunca karsimda crep alamayan invis vurup kacip komik komik haraketler yapan crema koridordan cikip 3-5 defa razor(blackcahos) kesince bfsini yapabiliyor. Arma said: Neden hiçbir turnuvada gondar alınmaz? Sorarım sizlere. O imba olarak geçen heroların hiçbiri takım oyunu oynandığı, düzgün pick yapıldığı zaman işe yaramıyor. Çünkü combatta işe yarayan hiçbir skilli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ahah erkin kızmış 40 yılda bi gondar aldım. ben eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Sonrakini koyarken benim skoru karalayin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bu nerden cikti simdi ahha zegna sakliyormusun eski ss leri bole kara gunler icin?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Lopeth said: bLaQ said: daha da gelmem patiye diceksin benim gibi. Dengesiz takımlar hırslı ipnelerle oyun çekilmio : ) en iisi 5li wax sendeki hırsı ben daha başka bir oyunda görmedim gibi abi hırs dediiin sana 2 kuple oyunu öğretebilmek deil, black i görünce 20 kere kesmek. Benim tek farmladıgım insan yunus, o da zewk weriyo engelleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Crematorium said: ahah erkin kızmış 40 yılda bi gondar aldım. ben eğlendim Şimdi biraz dışardan karışmak gibi olucak ama bu tarz içinde noob barındıran oyunlarda killer hero alıp noob farmlayıp kasmak çok da etik sayılmaz yani sonuçta ortada iddia falan yok herkes eğlensin diye oynanan bi oyun. Ben eğlendim demişsin ama takımındaki bir,iki veya daha fazla insanın üzerinden kasıp sonra gelip o itemlerle seni kolayca öldürünce birisi karşıdaki için eğlenilemez hale gelebiliyor oyun. Yani demem odur ki oyundaki noobların yada görece daha kötü oynayan oyuncuların üzerine gitmezseniz onları farmlamazsanız daha eğlenceli bi oyun oynayabilirsiniz. Ama hani örnek veriyorum gondar alıp X şahsı çıksında öldürüp bi 200-300 yolumu bulayım modunda oynamaya başlarsanız insanların keyfi kaçıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 benim kaçtı hayvan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 noobu 1 bilemedin 2 kere kestim hızına yetişemiyorum ki kaçıodu boş bulunursa kesiodum yada 5v5 combatta sadece erkinin karşısında creep kesemedim erkin gange gitti perse bitirdim koridor gezdim bf bitirdim gondarla oynarken 0 stres kasamadım edemedim derdi yok adam kesme track at ordan gelen para bile götürür stressiz oynadım eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bLaQ said: Benim tek farmladıgım insan yunus tarih böyle bişey yazmadı henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bide zegna ss koymuşta black chaosun olduğu bi takımın o tarz skorları görmesi normal. her ne kdr blaqın tripleından olayı koymak istemesemde... neyse http://img22.imageshack.us/img22/5114/elessoftw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ohooo 30.dk level 12 1 pt 3 bracer ama oyun bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Crematorium said: noobu 1 bilemedin 2 kere kestim hızına yetişemiyorum ki kaçıodu boş bulunursa kesiodum yada 5v5 combatta sadece erkinin karşısında creep kesemedim erkin gange gitti perse bitirdim koridor gezdim bf bitirdim gondarla oynarken 0 stres kasamadım edemedim derdi yok adam kesme track at ordan gelen para bile götürür stressiz oynadım eğlendim Oyunun replayini alır bakarım bak =) Şimdi Crema Gondar oyundaki en faydasız kahramanlardan bitanesi çünkü eğer karşındaki takımda feeder yoksa kasamazsın kimse sana huzur vermez hatta seni keserler sürekli. Erkin'in rahatsız olduğu konuda şu zaten karşısında creep bile kesemeyip ondan sonra gidip 2 lane gezip bf bitirip geri gelmen hani =) Ayrıca bu noobu kesmedim muhabbeti en son adekste olmuştu çok gülmüştük adamın birini kese kese kastınız dedik bunlar başladı abi sadece 1 kere kestim hiç kesmedim falan demeye. Sorsan toplamda 10 kere kesmemişlerdi dayanamadım sordum e bu herif 28 kere roshana mı öldü diye =) Dediğim gibi oyunu izlemedim ama killer heroyla noob farmlamak eğlence kaçırır dediğim gibi. ps:Gondar yerine tinker çok daha eğlenceli şeyler yapabilirsin =) noob farmında son noktadır tanker =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 noob farmlamadım ardayı farmladın desen kabul edebilirimde hehe black i farmlamadım gondarı 3 kere falan pickledim şu güne kadar sevmiyorum nefret ediyorum ana avrat küfür ediyorum ama oynaması rahat hero kesmesen track atsan bile para alıosun darphane gibi hero hiç kasmadan rahat oynadığım için eğlendim dedim 1.5 2 sene oldu dota oynamaya başlıyalı 3 kere falan pickledim gondarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 THARKAS said: bu nerden cikti simdi ahha zegna sakliyormusun eski ss leri bole kara gunler icin?!?!? 2 gun oncenin o ss tharkas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 cm oynadık ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Sonraki oyunuda koysun biri ya =) C'nin C olduğu oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar