Syn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 lag olmasa üzerdim de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 0'a 8 kill den döndürdüm oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Asteroth said: Çalıp binbir türlü zorlukla base'e getirdiğim Divine Rapier'ı 3 dakika içinde tek başına 5 kişiye dalarak kaybeten Utterable'a burdan sevgilerimi yolluyorum. abi aslen ben uzakta pusuya yatmistim, ama adamlar heryere ward dosemisler ve gorduler beni. sonrasi malum =[ kankut bi dahakine yenicez soz fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Eehuh harbiden, bizim takımda "oo 4 kişi kesin oyunu çeviririz" gibi bi hava oluşmuştu rapier gelince. Yılın hüsranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Quit'i tabu sayıp kaybedince fountain'da afk bırakmayı mübah gören zihniyetin hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 alırız aklınızı böyle 4 kişide yenerlermiş mayınlara kafa üstü çakıldınız ajgsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 2 kere girdim base'lerine, çok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 quit olmasa ezerdik, ki tam eziyoduk ana binamız gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sonda şey süperdi, tower 7 hp kalmış, Asteroth'a caps açık TOWEEER TOWEEER diyor bizim takım. O sırada biz towerın hesabını yaparken krepler throne'u patlattı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Daha da komiği tower'ı alamadan yattım orda. Cevap yazarken bi baktım 4 kişi gankliyo beni, Aegis'i unutmuşum, yeniden doğup 4 kişinin arasında creep kesiyodu benim karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://img509.imageshack.us/img509/6294/mirana101on6.jpg su oyunu verdik kermit dusunce agacla :( durdurabilmek icin centaura hex ciktilar beni sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 anlamadım ilk başta bi kasıldı pc kendine geldi sonra bi daha kasıldıki kurtaramadık =( iyiydimde kule almıştım ne güzel asjdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Aşiretimle her daim şamarlamaya hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 EMEK VERDİM ROSHAN DEDİLER KIZ VERMEDİLER =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 EŞŞEĞİ SALDIM ÇAYIRA OTLAYA KARNIN DOYURA GÖRDÜĞÜN DÜŞÜ HAYRA YORANIN DA ... İnandın mı lan kazanıcağına o oyunu zegna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ali hep kötü abi, bir insan kendini nasıl gelişteremez aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ali iyiydi çok iyi gaza getirdi beni " gökalp çok kötüsün " demesiyle sokrum 1-4 dü sonra 5-4 oldu 10 dk içinde ama genelde kötüydü asjdgasdhga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ali ile olduğum oyunlara sırf Ali ile taşak geçmek için giriyordum ben, bunu da itiraf edeyim. Hele adam karşı takımdaysa nasıl zevk alıyordum adama sataşmaktan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 wepladaki efsane oyun dsfdsfd. teşekkür ediyorum herkese ahreuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sesli guldum yani o kadar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bari replay koyun ya,izleyelim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 http://img20.imageshack.us/img20/9884/kfrkr0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 allahsız ss lazım asıl sdfhsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 geceki efsane oyunun replayi, mutlaka seyredilmeli http://rapidshare.com/files/168487352/doner.w3g bu arada eet, ne varsa dakika 40'tan sonra var. ddmars: zegna soil: phyxantar phyxantar: joscelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 son 10 dakika da yeter gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar