Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 brooda direk butter çıkılır. yetersiz ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 SY ya ahhaha. Weplaboi item ı. Sy vanguard hood tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 brood a sy yapılmaz ya penh sori :( köpek gibi slowu var zaten kendisiniz eger bide ag varsa zaten ms felan cosuyo yani ne gerek var. bfly vladimir taraq crit felan gider yani o heroya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ben meka yapıyorum brood a. Çok şık oluyor. Örümcekleri çıkarıp abanacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 aghanimde ii gidiyomuş %120 life steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 allah allah, ben yaparim arkadasim. Eline her gun 5 posta verdigim adamlar ayak yapmasin, tilt etmesin dun biber gazi yemisim zaten, artik bazi seyler degisecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Axe'a karşı 2.5 saniyede öldüğün günleri hatırlıyorum ilke, sçs ama bence guinsoo yap brooda, disabler falan fsfafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 "lütfi" yargıya takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 2 defa oldurmussun, 4 defa oldurmusum dostum. Totalde 18/8 yine Osman satti, 4v5tik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 osman satti bastin itemlari bi anda, gozumuzden kacmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 valla ben basta bıraktım gittim heroyu millet 5-6 iken 2 idim zor oldu toparlaması ama 4 kişi kalınca yenildik. osmanda da 4 bra 1 bot 1 q.staff vardı ellerimle sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aga sonra neden lamer diyosunuz diyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Penthesilea said: 2 defa oldurmussun, 4 defa oldurmusum dostum. Totalde 18/8 yine Osman satti, 4v5tik be totale bakacaksak yenildin aga. hem osman ilk cıktıktan sonra 9-8 sin bfly lar fln gözümüzden kaçmadı. ağır pump oldu orada ben hala bunu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 last replayi izle agali pump diyosan alala. @pwnbot, babsi sende ayıp edion ama. bi işim çıktı oynayamadım baslarda ne alakası var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Pyro said: Penthesilea said: 2 defa oldurmussun, 4 defa oldurmusum dostum. Totalde 18/8 yine Osman satti, 4v5tik be totale bakacaksak yenildin aga. hem osman ilk cıktıktan sonra 9-8 sin bfly lar fln gözümüzden kaçmadı. ağır pump oldu orada ben hala bunu derim.Yollayayim mi replayi, khala hirsi yapmayin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 pwnbot said: osman satti bastin itemlari bi anda, gozumuzden kacmadi.oha siz ne serefsizmissiniz be arkadas =( Ben bundan boyle castle oynarim ayrica, dota'da cok amatorler var kendimi kotu hissediyorum keserken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 zuhzuhzuhzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Lütfen mesaj içeriğini doldurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Nasil doldursun abi adam feysesiyle madalya almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 lan ben bu gidişle 3 hafta felan daha dota oynayamıycam vai ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Dakka 25 de azmo dustu (pump da demeyin 2 bracer 1 botla) 4v5 iz zaten. Bi de once kaan quitliyo dakka 50, sora digerleri quitliyo. UTANIN AGALAR. REZALETIN FOTOGRAFLARI ICIN TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kendimi goremedim listede üzüldüm acikcasi ayrica azmo'ya selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Elaidi +ReP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 @masticore küfredip çıktın cevap gelmedi. evet kral benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Kralsın,paşasın,ağasın..... belli . Ezilince quite çekmeye devam et sen . Hepimiz salağız kasıyoruz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar