khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 emre ağlama lan sen çaldın adamı soğuttun oyundan adam çıktı gitti 20 dakka sonra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ss adına gel of ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pwnbot said: drowla kill caldin diyip, magnusun ilk skilliyle 2 killimi calan khalaya bir, gostere gostere calan josgeline 2. ayrica oyun arasinda sigara almaya gidip bizi 3 kisi biraktigi icin tekrar josgeline. Ulan hayvan herif, replay'leri koydurma bana şimdi. Khala'yla 2v3 kapışırken arkadan gelip hp'si az olanı avladın teker teker, ikimiz yattık khala'yla, sen triple aldın. Hadi neyse dedim, ward koymuşum 3 kişi geldi, yine kapışmaya başladık, sen butcher'la kapışırken ben kermit'i kesiyodum, dönüp önce kermit'e sonra butcher'a last hit yapan sen değil miydin dürzü? 3 kill'im var zaten, neyi ne zaman çaldım lan? Kalkmış bi de dalga geçiyosun üstüne "Ooo 16 olmuşuz, ben 15 dakika önce oldum" diye. Tepemin tasını attırdın, ağır konuşmayayım diye gittim sigara alıp geldim, bi dahaki sefere de allah ne verdiyse söylerim, 3 kişi kalmazsınız. Ha SS'in adı da sana girsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ulan tabii ki kermite giricem, azmo gotunu yirtsa bile bisey yapamaz ki. hayvan gibi vuran adam alinir once, azmoyu zaten critsiz 4 vurusta falan kesiyorum. hey allaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ayrica vay ak artik resimlerin isimleri gozukuyomus altta =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 aga çok rezil bi takımsınız ya birbirinize giriyosunuz ayıp yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rezil değil kötüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ss koymak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pwnbot said: ulan tabii ki kermite giricem, azmo gotunu yirtsa bile bisey yapamaz ki. hayvan gibi vuran adam alinir once, azmoyu zaten critsiz 4 vurusta falan kesiyorum. hey allaam. Dangalak, kermit'e last hit yaptın, ben kapıştım zaten adamla 2 saat orda. Yoksa birisiyle teketek kapışırken gelip yardım edersin, amenna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Çok yanlış Ekmek. Yırtık dondan fırlar gibi... Çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yow diss time sen saygısızlık yaptın ortağıma işte geldi hbc şimdi burda tekmeyi çakacak o koca kıçına 45 numara ayakkabısıyla bize laf atacağınıza joscelin akıllı olunda krallığıma hoş gelin orçun baba herkese selam eder ağzına tıkayıp yoluna gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Spin that shit bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Rakip benim priesti öldüremeyince Ekmek hallerine acıdı ve takım arkadaşı olan bendenizi öldürdü, işte öyle bir oyun, öyle bir ortamdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 pwnbot said: ss koymak istemiyorum. ben koyım aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Cons said: yow diss time sen saygısızlık yaptın ortağıma işte geldi hbc şimdi burda tekmeyi çakacak o koca kıçına 45 numara ayakkabısıyla bize laf atacağınıza joscelin akıllı olunda krallığıma hoş gelin orçun baba herkese selam eder ağzına tıkayıp yoluna gider mauhuahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 İlla diyosun gel Ceza RP'si yap, Kıraç'ın olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bu gün hiç haras olmamış la ne üzücü =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Cons said: yow diss time sen saygısızlık yaptın ortağıma işte geldi hbc şimdi burda tekmeyi çakacak o koca kıçına 45 numara ayakkabısıyla bize laf atacağınıza joscelin akıllı olunda krallığıma hoş gelin orçun baba herkese selam eder ağzına tıkayıp yoluna gider rispek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 temiz oyundu. gerçi 2. bir hp çık mevzusu yaşandı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yargim sonucu dayanamayip fis cekenler oldu, ama onlara inat devam ettik. no pump, sozlerim dokuz milim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 o oyunda bir yargı varsa benim milka ineğiyle ilk ding 25 olan kişi olup, efsane item çıkmış olmamdır. bunları yaparken de takım ortalamasına göre düzgün bir kill/death ratioya sahip olmuşum. övünmek gibi olmasın baya iyi oynadım inekle, luna ile ekmek olan fistan'a sorun anlatsın eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 o oyunda ben elleri yağlı lahmacun + çiğ köfte yemekle meşguldüm babux.bazen sol el ve sadec mousela fantezi yapıyordum. 0-15 e kadar. 2 kere lane de bıraktım kapı actım, ellerimi yıkadım geldim sonra 7-1 seri yaptım ama olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar