Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 mühendisle kasamadan oyun bitti öf. hayır o deil üstte kule dibindeyim, 5 kişi gelip 3 kişi gittiler. bi ulty nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 şov yaptığın bir sürü hero varken ısrarla yetemediğin meendisi almana anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 +9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 +8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 girdik bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ha +7 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abvblizzard said: şov yaptığın bir sürü hero varken ısrarla yetemediğin meendisi almana anlam veremiyorum. bende mühendisim sinerji olur diyorum ama olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Oce4n said: mühendisle kasamadan oyun bitti öf. hayır o deil üstte kule dibindeyim, 5 kişi gelip 3 kişi gittiler. bi ulty nelere kadir. demented ulti + stun + heal gg ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 WS ve Predator nolur bi daha hon oynamasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Müendise tek attım lan stunla lv 11 de 4x cıktı :/ geldigi gibi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Çok iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Evet aynı şekilde soulstealerıda deny manyaaaa yaptıstım. yani bilmem anlatabiliomuyum saglamoyuncuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 canı havuzunda kovaladıktan sonra öldüğümüzde çok kötüsünüz demesi çok komik zuhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Torque said: Evet aynı şekilde soulstealerıda deny manyaaaa yaptıstım. yani bilmem anlatabiliomuyum saglamoyuncuyum 3 vesikalık fotoğraf bir kimlik fotokopisi, ikametgah senedi ile "Team S2K" başvuru belgesini doldur yaz denemelerine alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Osso said: canı havuzunda kovaladıktan sonra öldüğümüzde çok kötüsünüz demesi çok komik zuhahahah pebbles stun tutturamadı kasap çekme halatını tutturamadı sen zaten bişey atamadın üçünüz de 100 canlı bir adam sağ sol yaptı diye öldünüz. e, çok kötüsünüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sipeyskeyk said: Osso said: canı havuzunda kovaladıktan sonra öldüğümüzde çok kötüsünüz demesi çok komik zuhahahah pebbles stun tutturamadı kasap çekme halatını tutturamadı sen zaten bişey atamadın üçünüz de 100 canlı bir adam sağ sol yaptı diye öldünüz. e, çok kötüsünüz ? http://www.youtube.com/watch?v=sug9JEIJZW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 işte bunun aynısı oldu ama havuzun yanında olduğumuz için öldüler asşjkdasdasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahahah video çok güzelmişte ben sana sağ tıkladım bıraktım abi bana ne tiny ile pudgedan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi osman. yetemediniz 100 hp si olan bir adamı öldürcem diye 3 kişi öldünüz, kabul et uzatma yani. SAĞ TIKLADIM BIRAKTIM HUAA ZATEN BÜTÜN OYUN KARDEŞİM OYNADI MUAAAAA tarzı bahanelere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oyunun bitmesine 10sn kalmış creepler dağıtmış zaten basei 100hp havuzunda duruyosun 3 kişi dalıyoruz havuza havuz yatırıyor bizi sanki üçümüzü sen kesmişsin gibi takılıyosun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pebblesin bizim takimin toplami kadar hpsi oldugu halde oyunu 1 saatte bitirmeniz yetolugunuzun kaniti bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi pudge hook attı ıskaladı. tiny stun attı ıskaladı. aralarına girdim vuramadılar. 10 dk havuzun yanında bir boku beceremezseniz yatarsınız yani normal olarak. Ben kesmeme değil mallığınıza güldüm orda asdkasdlşalşk neyse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aquila said: pebblesin bizim takimin toplami kadar hpsi oldugu halde oyunu 1 saatte bitirmeniz yetolugunuzun kaniti bi kere. kd kasıyorduk napalım :( sipeyskeyk said: abi pudge hook attı ıskaladı. tiny stun attı ıskaladı. aralarına girdim vuramadılar. 10 dk havuzun yanında bir boku beceremezseniz yatarsınız yani normal olarak. Ben kesmeme değil mallığınıza güldüm orda asdkasdlşalşk neyse gg. uğraşamıcam hakkaten can seninle aptal aptal konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahahahaha osman çok yetersizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar