Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 artik cagirabilirsiniz oyunlara, wc yi kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ooo dayı aramızda görmekten mutluyuz seni ama ben senin olduğun oyunlara girmem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yahu bi ben yakalayamadım sizi.zaman tutturamadık bi aynı vakte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 niyeymis kurbag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 PROTOSTO !! o kadar çağırdık çağırdık gelmedin şaka yaw :) sen olursunda gelmemmi heç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Dün AR'den en aşağı bir senedir almadığım clinkz geldi. İyi bir skor yaptım ama lütfi herolarıyla skor koyanlar güruhuna katılmamak ve ibret olması adına ekran görüntüsü koymayacağım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 la 4 saniye delayim olmasini firsat bilip last hit yaptin nublara, 10 killimi caldin rahat =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ezolar ile takımda en fazla kill bende vardı lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 O oyun yalanmış o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ayrıca dün 7 tane oyunu piç eden Ekmek arkadaşımıza da saygılarımı sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dün neydi be wepla kapalımıydı neydi heralde kanalda en az 25 kisi vardı bi ara oyun kurdum kaanı bekliyoz sadece gelcek millet giriyo atmak zorunda kalıyom kaan girmeyi deniyo bana laf ediyolardı dısardan tanımadıklarım "senin kıçı kırık oyununa mı kaldık söylesen çıkarız" diye iyide adam dışarda girmeye kasıyo 2 saat onu yazcagıma attım bende napıyım bi daha host olursam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bir keresinde ŞUNU BİL diye çıkışan bir eleman vardı. Nickini hatırlayana ciklet alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 warcraft ı yükliyim gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: Ayrıca dün 7 tane oyunu piç eden Ekmek arkadaşımıza da saygılarımı sunuyorum. 2 kere elektrik kesildi birader topu topu. Baymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 HOST HOST BENDEN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yalan dolan boş işler... elektrikmiş pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: la 4 saniye delayim olmasini firsat bilip last hit yaptin nublara, 10 killimi caldin rahat =/ ehueh gören de böyle killini çaldığımda pişmanlık duyacağım birisin sanar. OH İYİ OLMUŞ NE DE GÜZEL ÇALMIŞIM ama güzel harassladın valla ben seni takım arkadaşın olarak takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ne harassi la, siseden double damage acip kesmeye gidiyorum lagdan anca harass etkisi yaratiyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Oyuna gelmeyen fenerli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 naaaaaaaaan yine kaçırdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hade yahu dotaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yetin. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gelsene geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 rmk ya da kimse gelmedi niyeyse (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar