silent Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 advanced options acık olan oyulara girme hocam o zaman yada oyuna gırdıgınde(oyun baslamadan) zaten sag altta yazıyor acık olan ozellıkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya valla filtreleri kullanıyorum ben soldaki. apem seciyorum noob game giriyorum ordan otomatik. hic dikkat etmemisim oralara artık bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 1 tane bile em oyun oynamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 em oynamamın sebebi noob game olmasından dolayı. quitterı var, feederı var. uzuyor ve conceed edemiyoruz içim bayılıyo sonra 1 hafta girmiyorum oyuna. biraz daha iyi oynamaya başliyim zaten ratin 1600 olsun noob game'e daha girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hepinizin allah belasını versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Oyun atamıyoruz ekmek, kimse host olmuyo sen olmayınca demek isterdim ama değil, çatır çatır oynuyoz. Ekmeksiz dory ise dandik. http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=20683083 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 uuu replayler ucusmaya basladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Çok dandik buglar var daha replay olayında, uzar daha 1,63'ün çıkması.. Ama harika yapmışlar replay olayını. film izler gibi izliyosun replayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 e hani gelmemis? indiremedim replay ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ekmeksiz ne be tabaga porsiyon gibi. hastaydim diyorum öldügüm aralarda tuvalete gidip kusuyodum ben. sirf estelciim reja etti diye geldimdi. iyileşiyim gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 valla bana msn den sana ihtiyacım yok adam değilsin felan dedi. allah bilir ben oyuna dönünce iyleşir şimdi ne tesadüf. ama yook aynı takımdan olmicaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ekmek olmadan balık karın doyurmaz üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 balık ekmek esprisi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Oce4n said: Oyun atamıyoruz ekmek, kimse host olmuyo sen olmayınca demek isterdim ama değil, çatır çatır oynuyoz. Ekmeksiz dory ise dandik. http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=20683083 bu arada replay goremiorm ben cıktı mı cıkmadı mı simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aman nolur oyna. hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dory nin kendini gelistirmesi icin tek takilmasi lazım zaten artık. yuvadan atmanın vakti geldi ekmek. bas tekmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Var mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oha ya ne kadar kotusunuz. evden cantasi kafasina atilarak kovulan amerikan teenagei gibi hissediyorum. ANNE BABA BUNU ODIYCEKSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Daha kanatlarımın altından çıkma zamanı gelmedi ama kendi istedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kanatlarim dedin de aklima terli kokmus tavuk goruntusu geldi oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi boynuz kulagı gecti bile ekmek. ratingi senden yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tavuk terler mi salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 :D eed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dory tribi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar