Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 http://sharebee.com/37abf9c3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 klavyeyi guzel kullanmissin.3:02 de baslayan melodiyi sevdim, bi yerde daha caliyo sanirim o melodi sarkida.1:04 te baslayan riffte guzel bi iki riff daha var sarkida sevdigim.ama davullari daha guzel yazabilirmişsin.bide midi cidden sinirimi bozuyor, midi olmasa daha cok sevebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Gece oldu, insanlar onlinedır şimdi. Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 intro ve 2.25-2.44 arası giden davulları beğenmedim.. Klavyeler gayet hoş..Gitarlar yerli yerinde ve klavye ile uyum içinde..Biraz dimmu borgir havası var..Genel olarak yaptığın tarzın havasını vermeye çok yakın bi çalışma olmuş.Black metal dinlediğimi sezdim :) daha iyi çalışmalar bekliyorum ama..En kısa zamanda davul yazma problemini halletmen dilekleriyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bir daha bu tarz çalışacağımı sanmam ama; çalması zevkli ama estetik olarak tatmin edemiyor beni, kolaya kaçıyormuşum gibi geliyor hep - ve sanırım artık denediğime göre black metalin görece basit olduğunu söyleyebilirim - progressive ya da klasik daha tatmin edici oluyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar