MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 üniv kayıtları bittiği zaman. o da sanırım eylül sonu oluyor. edit: hoş bizim üniv kayıtları bu salı:D [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:15 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 eylül sonu olmaz yau 15inde falandır bence
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 acaba özel hukuk açıgı olsa kimse başvurmasa ben sayısal öğrencisi olarak 0.3 ile çarpılmış puanımla başvursam girebiliyor muyum? hukuk istiyorum sayısalcıyım of böyle sisteme...
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evet çok düşcek ama boş yer varsa neden olmasın paralı ünilerde oluyor bu sene
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 tam tarih hatırlamıyom ama okullar açıldıktan 1 ay sora falan kazanmıştım ben
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Yalnız unutmayın şunu, o bölümün aldığı son puandan daha düşük puana giremiyorsunuz.
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 arkadaşlar ben bu sene 310 civarı bi puan aldım. Ek yerleştirmeyle taban puanı benim üzerimde olan bir bölüme yerleşemiyormuyum..? Yani şöyle diyelim kazanıp da kayıt yaptırmayanlardan 330 puanlık bir bölüme girebilirmiyim?Şansım nedir?
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bir yerde okumuştum nerde hatırlamıyorum. 22 eylülde kontenjanlar açıklanır 6 ekim gibi de yerleştirme olur du sanırım. sallıyorda olabilirim ciddiye almayın.
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hadi ya demek yerleşemiyorum. Ama gerçekten saçma bir uygulama ...
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Zaten kontenjanını dolduramayan bölümün taban puanı olmaz ki. O yüzden acaba puanım düşük mü gibi bir endişeye giremezsin. İstersen geçen sene puanlarıyla karşılaştırabilirsin tabii. Bence dene.
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 roket adam said: Zaten kontenjanını dolduramayan bölümün taban puanı olmaz ki. O yüzden acaba puanım düşük mü gibi bir endişeye giremezsin. İstersen geçen sene puanlarıyla karşılaştırabilirsin tabii. Bence dene. benim amacım zaten kontenjanı dolup da kayıt yaptırmayanların yerine girmekti.Yani şu anki puanımla zaten belli başlı bölümlere girebiliyordum...
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Tarantababu said: roket adam said: Zaten kontenjanını dolduramayan bölümün taban puanı olmaz ki. O yüzden acaba puanım düşük mü gibi bir endişeye giremezsin. İstersen geçen sene puanlarıyla karşılaştırabilirsin tabii. Bence dene. benim amacım zaten kontenjanı dolup da kayıt yaptırmayanların yerine girmekti.Yani şu anki puanımla zaten belli başlı bölümlere girebiliyordum... ösym ek kontenjanları açıklar hangi bölümde ne kadar açık var öğrenirsin istediğin bölümlerde baktın açık var tekrar denersin.
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Prawler said: Yalnız unutmayın şunu, o bölümün aldığı son puandan daha düşük puana giremiyorsunuz. yok zaten benim sorunum bu yani. istediği kadar kontenjan açılsın
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hadi ya. şimdi bir üniversitenin bir bölümünü 0.03 le fln kaçırdım diyelim. bir kişi açık kaldığında ben giremiyor muyum?
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Evet. Giremiyorsun, mağdur oluyorsun. Bide şöyle bişey var. Yerleştirme sonuçlarında Bir yükseköğretim programına yerleşemediniz yazıyo. Ulan ben mi yerleşemedim? Sen yerleştiremedin. Bana bıraksan öyle bi yerleşirdim ki.. off..
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ferrero said: hadi ya. şimdi bir üniversitenin bir bölümünü 0.03 le fln kaçırdım diyelim. bir kişi açık kaldığında ben giremiyor muyum? o konu biraz değişik sanırım hocam. şimdi tercih yaptıysan sen bir bölümü eğer açık kaldıysa zaten senin o bölüme girmiş olman lazım. eğer sen orayı tercih etmediysen ve açık kaldıysa ek kontenjandan tercih edebilirsin isterse son girenin puanı 360 olsun. açığı var çünkü.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 DeadSkinMask said: Ferrero said: hadi ya. şimdi bir üniversitenin bir bölümünü 0.03 le fln kaçırdım diyelim. bir kişi açık kaldığında ben giremiyor muyum? o konu biraz değişik sanırım hocam. şimdi tercih yaptıysan sen bir bölümü eğer açık kaldıysa zaten senin o bölüme girmiş olman lazım. eğer sen orayı tercih etmediysen ve açık kaldıysa ek kontenjandan tercih edebilirsin isterse son girenin puanı 360 olsun. açığı var çünkü. Alakası bile yok. Mantık şu arkadaşlar bir bölümün 20 kontenjanı var atıyorum. Yerleştirmeye göre;300.00 la kapadı diyelim. Senin puanın 299.99 olsun,ve 300.00 puanı yapan adam kayıt yaptırmamış olsun,Taban puanı DÜŞMEZ! O bölümün taban puanı 300.00 dür. Sen ilk tercihlerde girememişsen,ikinci tercihlerde girme şansın yok! Ek kontenjanlar için genel bilgi geldiğinde oturun okuyun.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aslında bende hemen hemen aynı şeyi söylemek istedim ama taban puan düşmez kısmını atlamışım
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 evet bende katıldım ama puan düşmüyor işte :p
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Tarantababu said: hadi ya demek yerleşemiyorum. Ama gerçekten saçma bir uygulama ... Bunları Biliyormuydun? hee saçma 330 luk bölüme adam 320 alacak yerleşemeyecek baska bir bölüme gidecek tercihleri arasından sen pusu kurmuş kedi gibi duracan o bölüme 310 la girecen ha ? Ama... gerçekten çok saçma bir uygulama değil mi?
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 PassivE_KesH said: Tarantababu said: hadi ya demek yerleşemiyorum. Ama gerçekten saçma bir uygulama ... Bunları Biliyormuydun? hee saçma 330 luk bölüme adam 320 alacak yerleşemeyecek baska bir bölüme gidecek tercihleri arasından sen pusu kurmuş kedi gibi duracan o bölüme 310 la girecen ha ? Ama... gerçekten çok saçma bir uygulama değil mi? 2006 da Sırf 2 puan yüzünden İtü endüstriyi kazanamadım diye sınava bir daha hazırlandım.Fakat şimdi bakıyorum da o sene 2 kişi kayıt yaptırmamış o bölüme . Belki tercih yapmasalar ben yerleşecektim.O kadar çok orada okumak istiyordum ki bu benim tam bir seneme mal oldu. Eğer uygulama böyle olmasaydı şimdi giden 1 senemi kurtarmış olurdum.Sonuçta 310 alan adamla 350 alan adam arasında öyle sandığın kadar büyük bir fark yok.Ayrıca herkes puanının yettiği yere göre tercih yapmıyor.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ayrıca herkes puanının yettiği yere göre tercih yapıyor.
Öne çıkan mesajlar