zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yakın bir dostunuz, aile bireyiniz, sevgiliniz veya başka önemli bir çıkarınız için sevgilinizi ya da size çok yakın birini sildiğiniz oldu mu hayatınızdan ? size karşı bir kusuru, suçu olmadığı halde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 nerden aklına geldi acaba bu konu =) ben yazdım onlar var başka kimse gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çıkarım için deil ama sinirle cok oldu.. sonra da geri dönemedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben parami harcadim sanirim.. cok pi$manim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Henüz olmadı ama ilerde bir gün olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 harcama değil yüceltme var bende. bir nevi master of puppets ama iyi anlamda nası mı? ben şkofiyıld (prison break teki michael scofield) gibi kimsenin haberi olmadığı planlar kurarım, adamları seçerim. elemanları hiç farkettirmeden olaya güdülerim. sonunda işe girerler. işlerini yollarına sokmalarını sağlarım ve hedef ulaştırırım. bu sene bi elemanın okuldan mezun olmasına, sonra mastera girmesine ve dahası mezun olur olmaz çoook taşakklı bir yurt dışı kongrede yer almasına ve dergide makalesinin yayımlanmasına önayak oldum. başka bi elemanı güzel bi işe soktum. halen çalışıyor mutlu mutlu.. tabii ben de şkofiyıld gibi kendi yolumu da açıyorum bunları yaparkene. harcama yok, değerlendirme var. ama işte değer kıymet bilmeyen olursa silerim direk. zati aldığı destek olmadan uçamazsa kendi kendine çakılır yere. yapıcak bişiyim yok, el atmam ondan sonra. ama ben aşağıya çekmem, ayağını kaydırmam hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bilader karşıdaki günahsız olacak suçlu siz olacaksınız konu bu. neden yaptınız ? ne hissettiniz ? pişmanlık duydunuz mu ? özür dilemek istediniz mi ? ne tür tepki aldınız ? benim merak ettiğim suçlu insan psikolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 valla ben tüm lise kişilerini sildim. gayet de sebepsizdi. pişman da hiç olmadım yüzsüz yüzsüz selam bile verdim sokakta görünce. liseden msnde konuşanlarla da alay ediyorum inceden. megalomanlık ve vicdansızlık durumlarım lise kişilerinde had safhada çünkü. yoksa vefalı bir kimseyimdir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 burtonesk lisede çok mu dalga geçiyorlardı seninle ? ya da unutamadığın üzüldüğün bir durum mu vardı ? büyük ihtimalle öyle. gerçi derin bir konu ama. en çok ihtimal verilen şeylerden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yok valla olmadı böyle durumlarda çok sakin bir insanımdır ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aslında benim suçumdu ve bende direkt olarak kırıcı bir şekilde konuşmaya başladım. sonra sildim. ilk başlarda gurur meselesi yaptığımdan dolayı görmezden geldim. sonra tabi gerçekten varlığını ve yokluğunu hissetmez oldum. ama tabi suçlu ben olunca bi düşünce sarmadıda değil. neyse bi gece rüyamda babasını gördüm beni adliyeye şikayet etmekle tehdit etti. ertesi gün sildiğim kişiyi gördüm heryerde suçumu yüzüme vurdu. yani gerilim dolu şeyler gördüm rüyamda. ama gurur meselesi yaptığımdan özür dileyememde. zaten yüzümde olmaz. ama olduda sen öyle bişey yaptıysan ve sana karşı hala yumuşaksa dün dünya barış günüymüş :D. değerlendir. bendemi değerlendirsem : [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:10 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yok gayet de normaldi lise hayatım. arkadaşlarla da iyi vakit geçirirdik severdik sevilirdik. ama bir yere kadar. yani o insanlar bana yetmemeye başladı. ben de alakamı kestim. normali budur yani bi yerden sonra kesersin biriyle alakanı. o kişi sana artık bir şey katmıyorsa kesmelisin de zaten. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 deste deste harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 laraken idölümsün. not: dünya barış günü dündü bu arada boşverin barışmayın. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:59 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sildiğim oldu ama suçsuz değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 geçen 3 hafta içinde yaklaşık 50 kşiyi hayatımdan sildim gayet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Bir keresinde başka birini seviyorum diye çıktığım kişiden ayrılmıştım. Sonra sevdiğim kişi bana yüz vermeyince ayrıldığım kişiyle tekrar çıktım. Ben ayrıldığım kişiyle tekrar çıkarken sevdiğim kişiylede bağlantıyı koparmadım , baktım iş olacak gibi çıktığım kişiden tekrar ayrılıp sevdiğim kişiyle çıktım. karışık oldu biraz. kusura bakmayın. öeğhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 dasaaa arkadaşın olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bu gün harcadım :/ ps hiç bozuğum yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Biri bize artik hic bir bir sey katmiyorsa belki bilakis zarar veriyorsa silmek mubah midir ? Silinmeli midir ? Asil soru budur bence [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:25 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hayat. olur bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 evet... kendimi... //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çıkar için değil ama başka nedenler yüzünden sildiğim çoook insan var. adam gibi 1-2 dostum var aklıma gelen o kadar... ama çıkar için yakın bi arkadaşa kıymak çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar