Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç birini harcadınız mı ?

zarek

Öne çıkan mesajlar

harcama değil yüceltme var bende. bir nevi master of puppets ama iyi anlamda

nası mı? ben şkofiyıld (prison break teki michael scofield) gibi kimsenin haberi olmadığı planlar kurarım, adamları seçerim. elemanları hiç farkettirmeden olaya güdülerim. sonunda işe girerler. işlerini yollarına sokmalarını sağlarım ve hedef ulaştırırım.

bu sene bi elemanın okuldan mezun olmasına, sonra mastera girmesine ve dahası mezun olur olmaz çoook taşakklı bir yurt dışı kongrede yer almasına ve dergide makalesinin yayımlanmasına önayak oldum. başka bi elemanı güzel bi işe soktum. halen çalışıyor mutlu mutlu..

tabii ben de şkofiyıld gibi kendi yolumu da açıyorum bunları yaparkene.

harcama yok, değerlendirme var.

ama işte değer kıymet bilmeyen olursa silerim direk. zati aldığı destek olmadan uçamazsa kendi kendine çakılır yere. yapıcak bişiyim yok, el atmam ondan sonra. ama ben aşağıya çekmem, ayağını kaydırmam hiç..
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben tüm lise kişilerini sildim. gayet de sebepsizdi. pişman da hiç olmadım yüzsüz yüzsüz selam bile verdim sokakta görünce. liseden msnde konuşanlarla da alay ediyorum inceden. megalomanlık ve vicdansızlık durumlarım lise kişilerinde had safhada çünkü. yoksa vefalı bir kimseyimdir^^
Sosyal ağlarda paylaş

aslında benim suçumdu ve bende direkt olarak kırıcı bir şekilde konuşmaya başladım. sonra sildim. ilk başlarda gurur meselesi yaptığımdan dolayı görmezden geldim. sonra tabi gerçekten varlığını ve yokluğunu hissetmez oldum. ama tabi suçlu ben olunca bi düşünce sarmadıda değil. neyse bi gece rüyamda babasını gördüm beni adliyeye şikayet etmekle tehdit etti. ertesi gün sildiğim kişiyi gördüm heryerde suçumu yüzüme vurdu. yani gerilim dolu şeyler gördüm rüyamda. ama gurur meselesi yaptığımdan özür dileyememde. zaten yüzümde olmaz. ama olduda sen öyle bişey yaptıysan ve sana karşı hala yumuşaksa dün dünya barış günüymüş :D. değerlendir. bendemi değerlendirsem :

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 22:10 tarihinde, theavicena tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok gayet de normaldi lise hayatım. arkadaşlarla da iyi vakit geçirirdik severdik sevilirdik. ama bir yere kadar. yani o insanlar bana yetmemeye başladı. ben de alakamı kestim. normali budur yani bi yerden sonra kesersin biriyle alakanı. o kişi sana artık bir şey katmıyorsa kesmelisin de zaten.
=)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde başka birini seviyorum diye çıktığım kişiden ayrılmıştım. Sonra sevdiğim kişi bana yüz vermeyince ayrıldığım kişiyle tekrar çıktım. Ben ayrıldığım kişiyle tekrar çıkarken sevdiğim kişiylede bağlantıyı koparmadım , baktım iş olacak gibi çıktığım kişiden tekrar ayrılıp sevdiğim kişiyle çıktım.

karışık oldu biraz. kusura bakmayın. öeğhhh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...