-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2 ekimde dersaneye girecek mezun bi insanım şu klan 1 ay bi yerlerde çalışıp para kazanmak istiyorum. nerden nasıl bakarım hızlıca bulurum bilemiyorum. bi kaç iş sitesinden flaan anketörlük buldum anca onlarda sabit bi geliri olmayan işler olduğu için benim isteğime pek yanıt vermiyor. yani gidip insanlarla lak lak etmek gibi bi özelliğimde yok.. kısacası anketörlük dışında günlük iş bakmam lazım. nasıl ner4den bakarım edinirim deneyimlerinizle yardım etmenizi isterim... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 anketörlükte çok emek harcayıp parasını alamayan çok arkadaşım var. dikkat et anketörlükte karar kılarsan. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 10:36 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu kadar mı ? yazın abi bişiler bilen yokmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 marabalık olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ajanslarda calısıcan, standlarda durucan fln, tanıtımlarda fuarlarda fln calısabilirsin, cok bi getirisi olmaz ama yemek yol fln oderler en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 günlük ajanslarda fuar organizasyon falan işlerinde çalışabilirsin tip müsaitse Otellerdede çalışabilirsin kısa süreli extra eleman olarak büyük otellere girebilirsin büyük oteller çok iyide maaş verir. 1-2 ay çalışır istifa edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar