codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ben mızıka almak öğrenmek istiyorum. nerden ne kadara güzel bi mızıka alabilirim? dersleri hoca verirmi? internetten öğernilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 baya bi konu vardı aratsaydın keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 sadece 4 konu gördüm, onlarda eskiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ya Hohner al ya hiç bir şey alma. Pera Müzik'e git. Yardım ederler. 100-150 YTL eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kromatik bisey almasına gerek yok, 30-40 milyona guzelinden c mızıka alırsın hohner. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:05 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Ciddi bir şekilde öğrenmek istiyorsan kromatik almalısın bence - ama hohner olmalı, bu konuda hem fikiriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 100 milyon çok geldi beh =) 30-40 civarı bi şeler düşünüyodum yok mudur hohner modeli o civarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 var iste diyatonik alırsın bi tane, hatta 50 milyona daha degisik kaplamalı degisik sesli marine mızıkası da vardı sanırım, belki ondan almak istersin. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 21:40 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Kromatik dersen adi çin malları 30 YTL'den başlıyor ama klasik, C, 12'li birşey istersen bulursun 60 YTL'ye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Hohner Chrometta serisinden al. En uygun fiyatlı olanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yanlısın var ama gerge, ben kromatik hohneri 35-40 milyona almıstım. hatta onu almadan once dandik cin malı almıstım 5 milyondu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ciddi olmak için kromatik neden gerekli onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ders veren birilerini tanıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Orkestral işlerde kromatik kullanılır. Neredeyse tüm teknikler ve besteler kromatik içindir. Bilgim Avrupa ile sınırlı ama. Ben kalite harmonikalardan bahsediyorum bir de hep. Yine diyorum: müzik aletinin kalitesizi müzik aleti değildir; almayın. Gitar ile örnek verirsem; git bir ESP Eclipse Custom al demiyorum ama bir Fender Squier de alma yani. Beş YTL'ye bir harmonika alacağına biraz para biriktir 70-80 YTL verip Hohner Chrometta al, gerekirse iki-üç ay bekle. Yani müzikteki ana öğe ses, o da kötü olursa olmaz. edit: Delirium'a sor bir. Benim tek fiyat bilgim Pera Müzik'ten. Bir de Ankara'da bile Hohner bulamazsın, İstanbul'dan ancak. edit2: Adi Çin malı bana göre adi. Daha kötüsünü düşünmüyorum bile. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 hohner alıcaksın onun kacarı yok, gidiceksin alıcasın bi harmonica, tavsiyem blues band c dir calması kolaydır, hızlı öğretir, başta kromatik kullanmak sadece işkence olur zaten kullanmazsın bile , diatonik kullanmak iyidir ayrıca bana sorarsan, daha rahat kendine tarz oturmanı sağlar. pera muzikte 40 milyon civarı olmalı sölediğim model. yok bunu istemem dersen special 20 de guzeldir. ayrıca diatonik dandik kromatik kaliteli gibi bi durum yok yahu [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:47 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 iyi de herseyin en pahalısı en profesyoneli en iyisi degil ki. orkestrada da kuyruklu piyano kullanıyolar ama biz piyano calmayı bilmeyen biri olarak kuyruklu piyano almıyoruz. yani ben, sen de almıyosun zaten yok sende o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Zaten bende gidip en iyisini, en pahalısını alın demiyorum ki, en adisini almayın diyorum ucuz olsun diye. İkisi farklı şeyler. En azından ortalamının biraz üstünde olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yok bende o yüzden başlangıc için uygun ve kaliteli olan blues harp'ı tavsiye ettim, sadece fiyat bakımından demiyorum calması kavraması kolay bi alet,ve inat edildiğinde cok ilerilere taşınabilen bi alet kendisi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bence de sence cüce. artı, kullanmıcak bi adam için gereksiz zulüm kromatik. bas alıcak bi adama 7 telliden aşaa alma demek gibi :( alcan bluz çalcan işte, kantri çalcan. mis. [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 11:43 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 yarın yada öbür gün peraya gidicem 40-50 civarında alabilirim. blues band c ilgimi çekti, varsa fiyatı uygunsa onu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bi de genelde c satıldıgından kalmamıs olabilir, c yoksa almamazlık etme. notaların yeri degismis oluyor sadece o kadar. zaten baska ensturmanlarla calan mızıkacılar hemen tum makamları bulunduruyor, calmicaksan da makamın onemi kalmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hohner blues c aldım şimdi bi kaç tab buldum onları çalmaya çalışıyorum. nasıl öğrenebilirim mızıka çalmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar