Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mızıka

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Orkestral işlerde kromatik kullanılır. Neredeyse tüm teknikler ve besteler kromatik içindir. Bilgim Avrupa ile sınırlı ama.

Ben kalite harmonikalardan bahsediyorum bir de hep. Yine diyorum: müzik aletinin kalitesizi müzik aleti değildir; almayın. Gitar ile örnek verirsem; git bir ESP Eclipse Custom al demiyorum ama bir Fender Squier de alma yani. Beş YTL'ye bir harmonika alacağına biraz para biriktir 70-80 YTL verip Hohner Chrometta al, gerekirse iki-üç ay bekle. Yani müzikteki ana öğe ses, o da kötü olursa olmaz.

edit: Delirium'a sor bir. Benim tek fiyat bilgim Pera Müzik'ten. Bir de Ankara'da bile Hohner bulamazsın, İstanbul'dan ancak.

edit2: Adi Çin malı bana göre adi. Daha kötüsünü düşünmüyorum bile.

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hohner alıcaksın onun kacarı yok, gidiceksin alıcasın bi harmonica, tavsiyem blues band c dir calması kolaydır, hızlı öğretir,

başta kromatik kullanmak sadece işkence olur zaten kullanmazsın bile ,

diatonik kullanmak iyidir ayrıca bana sorarsan, daha rahat kendine tarz oturmanı sağlar.

pera muzikte 40 milyon civarı olmalı sölediğim model.
yok bunu istemem dersen special 20 de guzeldir.

ayrıca diatonik dandik kromatik kaliteli gibi bi durum yok yahu

[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 23:47 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...