Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Digiturk evimi ozlememin yegane sebeplerinden be hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Digiturk kat kat daha iyi. Acaip memnunum. Zaten normal kanalları belli başlı programlar haricinde açmıyorum bile. Digiturk'ün kendi kanalları hayli hayli yeter. D-Smart'ında ücretsiz kalacağına inanmıyorum zaten. Amaçları bedava gibi gösterip çok satmak, ardından belli tarife sistemine geçmektir bence. Üstelik o kadar reklam yapıyorlar, "eski uydu receiver'ınızı getirin 90 YTL'ye sayalım, D-Smart verelim" diye. Bu kadar masraf yap sonra gelirin olmasın. Üstelik Digiturk HD yayına geçmek için 2 senedir falan çalışma yapıyor. Kanallarla ortak çalışıyorlar falan. Geçen sene Digiturk genel müdürü ile konuşmuştum, ne zaman HD yayına geçeceklerini sorduğumda "2007 Ağustos gibi planlıyoruz" demişti. Geciktirdiler ama hazırlar neredeyse. 2008 içinde muhtemelen evdeki reveiver'ları değiştirecekler. Hatta Euro 2008'i HD izleyeceksiniz diye reklam yapmaya başladılar. HD'ye geçtiklerinde çat diye receiver'larınız değiştirecekler. Ücret alacaklarını sanmıyorum, alacaklarsa bile Sinema paketi tarzında az bişey alırlar muhtemelen. O zaman D-Smart ne yapacak? Şimdiden millete receiver'ı için 90 YTL verip D-Smart veriyor, çat diye tekrar mı değiştirecekler? Digiturk rullaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Lig maçların 1-2 tanesini HD izlemiştim, görüntü mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 d-smart aldık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 LathspeLL said: HD'ye geçtiklerinde çat diye receiver'larınız değiştirecekler. Ücret alacaklarını sanmıyorum, alacaklarsa bile Sinema paketi tarzında az bişey alırlar muhtemelen. O zaman D-Smart ne yapacak? Şimdiden millete receiver'ı için 90 YTL verip D-Smart veriyor, çat diye tekrar mı değiştirecekler? Digiturk rullaz. yalan oldu bu. 900 ytl istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bir de bişi sorcam dizileri fln netten indiriyorum ama digiTürkte farklı ne var yani discovery i çok istiyorum onu da sanırım D smart almış acayip kararsızım böyle mi devam etsem yoksa digiTürk ya da d smart mı alsam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 rahatsiz said: LathspeLL said: HD'ye geçtiklerinde çat diye receiver'larınız değiştirecekler. Ücret alacaklarını sanmıyorum, alacaklarsa bile Sinema paketi tarzında az bişey alırlar muhtemelen. O zaman D-Smart ne yapacak? Şimdiden millete receiver'ı için 90 YTL verip D-Smart veriyor, çat diye tekrar mı değiştirecekler? Digiturk rullaz. yalan oldu bu. 900 ytl istiyorlar. evet hd reciever 879ytl ama 7 yılı aşmış üye olursan 600ytlye veriyolar. ben ön siparişi verdim 600ytlye :D süper olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 digiturk te bu ay salonlarda cok güzel filmler var digiturk kullanıyorum ve memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Redogski said: evet hd reciever 879ytl ama 7 yılı aşmış üye olursan 600ytlye veriyolar. ben ön siparişi verdim 600ytlye :D süper olucak :D baska bir ucret var mi? fox sport`u hd yayinlayacaklarmis onun icin alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Şimdi Kanal D'nin o D'si varya,bana çakma geliyor resmen yani izlediğim birşeyde o D'yi görürsem,Adidas'In o oldschool eski amblemi değilde yeni ambleminin etkisini yapıyor bana,kötü ya.Mesela Ülker'in de logo çok kötü.D-smart biraz orta direk duruyor.Digiturk'ün kalitesine yaklaşamaz hiçbir şekilde. Olayı kendimce yorumladım saçma sebeplerimle,ama eğer tüm max kanallarının paketini kapsayan bir pakete para verebilirsen her ay düzenli,digitürk karşısında ne bir film kiralamaya ne de dizi indirmeye tek tük ihtiyaç durarak saatlerini(günlerini opsiyonel olarak) geçirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 rahatsiz said: Redogski said: evet hd reciever 879ytl ama 7 yılı aşmış üye olursan 600ytlye veriyolar. ben ön siparişi verdim 600ytlye :D süper olucak :D baska bir ucret var mi? fox sport`u hd yayinlayacaklarmis onun icin alabilirim. bide aylık paket ücreti 9ytl daha fazla veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2011'e kadar digiturk'de. ayrıca şu sıralar doğan grubunun d-smart'a bu kadar yatırım yapmasının sebepleri arasında yabancı bir şirkete satmak istediği dolaşıyor. doğrusunu bilemiyorum ancak her ikiside bende var. digiturk kesinlikle kat kat ve iyi. belgesel kanalları bakımından zayıf olabilir ancak gerek spor ve gerek film kanalları açısından çok üstün. ayrıca karamehmet'in kolay kolay vazgeçeceğini sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar