Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Bana gore yalnis bir uygulama ... ama ayni zamanda dogru bir uygulama bknz anlatayim. Simdi neden yalnis bu yapilan Stealing skillini kaldirmak gibi birsey olmus ama temelli degil. Tamam osi'de trammel var iyi guzel. Burda yok mantikli tamam dogru. Birsey soracam biz osiye gore gitmiyoruz 100% 90% gidiyoruz :) Simdilik bole bir uygulama ok ama sunucu dolunca yalnis olur diye dusunuyorum. Cunku buda bir skill buda bir eglence herkes eli cebinde olmasi gerekir ... Dikkatli olmasi gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sunucu dolsa bile afk olcak herkes, birakip yemege gitcekler ne bekliyosunuz ki? mutlu macrolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 herkesin evi felan yok benim evim yok mesela. ayrıca evde takılın felan ne yani bi tane adam görmedikten sonra bu oyunu online oynamanın ne anlamı var ya, 1 haftadır oynuyorum şu oyunu britte gördüğüm adam sayısı maksimum 10(toplam sayı bu, bir kerede gördüğüm adam sayısı değil). brit hayalet kasaba şeklinde gelen iki iş yapıp bankaya iki item atıp kaçıyor. dövüşlü chat felan değil direk dövüş chat mhat hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 şimdi yapılan değişiklikler sonucunda, doomdaki lever puzzle ve poison room açılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Voys, 04 Eylül 2007, Salı - 02:31 tarihinde demis ki: Malasda tabiki yasak crim act ama doomda yasak yaparak stealable artifactleri yediniz. Doom'da stealable artifact'ların çalınamaması bug'dı. Düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 saçmalamışsın dela, ne demek herkesin evi var lol mmorpgye bakış açını yesinler senin, aman da aman evimde yapamıyordum macro çünkü, şimdi brit bankta hırsız korkusu olmayınca makroya bırakabileceğim ona seviniyorum. zira eskiden kerizdik serverca, en değerli itemlarımızı insuresuz alıp banka önünde afk makroya bırakıyorduk charları ahah kusura bakmayacaksınız, madem oyuncu sayısı bu kadar az, madem sen de bu kadar iyi hırsızsın thor, buyur gz dışında görelim marifetini. hayır bank sitter geyiği yapılmış ama, gz dışında rastladığım tek hırsız mosan benim serverda sen bankada oturup guardları arkana alıp terör estireceksin, ama benim adım banksitter olacak, iyiymiş ehe hiç osi geyiğine girmeyelim; en azından sen biliyorsun ki dela, oside rpsel detektiflik geyiği ve trammel bir yana, brit bank önü kalabalığından champten dönen adamı şak diye seçip çantasına dalma şansın pek burayla kıyaslanır gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Brit bank önü hırsızlık yapılmaması olayını ben de saçma buluyorum. Sonuçta UO "gerçekçi" bir oyun. Her tür olayın da açık olması lazım. Trapped Pouchlar transfer edilebilmeli , summonlanacak hayvan türü seçilmeli ve summonlanmıış atlar trade edilebilmeli , birine saldırdıktan sonra eve girilebilmeli , her yerde her zaman da thievery yapılabilmeli. UO'da kurnaz olan hayatta kalır skill kasan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gerçekçi olsun diye scripti biraz daha geliştireyim, bir şey çalmaya çalıştığın zaman direk guard gelsin öldürsün. nasıl? guardlar brit bank etrafında kuş uçurtmuyor. süper gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 guardları invul yapan ve instant kill sağlayan sizsiniz. bana kalsa guardlar çok güçlü npcler yapılsa ve suç işlenince ortaya çıkıp saldırsalar daha iyi olur. yani kaçma şansı da olur adamın deneyimli bir oyuncuysa. al sana gerçeklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 osiyi biraktigimda champler yoktu da biz baya bi champ yaptik, hepsinde hirsiz var mi diye reveal atmaya basladik son 3 dakika boyunca, ondan sonra da gidip brit bank onunde durmadik pslerle. herkesin evi vardan kastim, gidip evinizde tek basiniza durun cezali gibi demek degil, toplanin evlerinizde orda muhabbet edin, guildlerin amaci zaten bu bir bakimdan toplu oynamak. ha 3 kisi champ yapar sonra kosa kosa disari cikar bankadan gate actirir dizerim psleri diyosaniz, eyvallah yani psler basa basa bitmez, bizim bi kale dolusu vardi duruyo iste. aksiyon yok, sehir disinda hirsizlik yapmak demissin zaten adam bulmak imkansiza yakin, bir adam bulmak icin ya brit banka gidiyorum ya da dungeonlara recall ata ata reglerimi bitiriyorum. herneyse, ez mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 artık bütün clientler ile chate girilebiliyor. ortam şenlensin lütfen herkes müsait olduğu zamanlarda chate girsin. nasıl mı giriliyor? işte böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 öyle bütün ekranı kapladıgına bakmayın küç.ültüp bi kenara da koyabiliyosunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sailor o nasıl bir Basın yazısıdır "BAS!1!!" şeklinde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 benim adım tunca kaldı (gerçi böyle daha güzel ama) nerden değilştiriliyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Artık ömür boyu tunca olacak adın. :D Uyarıyor seni, bunun geri dönüşü yoktur düzgün seçin diye. Okur insan, di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 oyuna girmeye gerek yok ya burda konuşuyoruz işte. aha dela corp por attım sana 45 vurdum turn sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 neyse artık beni tunca olarak bilin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 dur bi de webcam ac ki goruntu de gelsin, vas ort attim ustelik 2 tane attim fcr fc yuksek bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 5 Eylül 10:15 - ML paketi ile gelen bazı yaratıklardan düşen hazine haritaları Trammel'da çıkıyordu. Düzeltildi. Trammel hazine haritası olan varsa page atsın, onları da düzeltiriz. - Twisted Weald'deki Lady Lissith düşürmesi gereken peerless anahtarını ve başka rare item'ları düşürmüyordu. Düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 5 Eylül 13:30 - Bedlam quest'i için gerekli olan item'lar düşmüyordu. Düzeltildi. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 13:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 söyleyen var mı bakmadım, yine de söyleyeyim. necro büyüsü wraith form düzeltilsin, çalışmıyor da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Söylendi. RunUO'da wraith form sadece silahlarla çalışacak şekilde ayarlanmış. RunUO forumlarında sordum cevap gelmedi. Kendimiz de yazabiliriz tabii büyülerce çalışması için script'leri. Ama şu an buna gelene kadar daha önemli bug'lar ve düzeltilmesi gereken şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 peki öyleyse bekleriz :) ama uzun boss fightlarda hep wraith form kullanılıyor, özellikle slayer spellbooklarla nerdeyse bütün manayı geri alabiliyorsunuz, lich formda 30-40 snde oom :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 5 Eylül 15:20 - Set parçalarındaki resist bonusları her restart'tan sonra kayboluyordu. (Bug'ı bildirdiği için Mira'ya teşekkürler burdan.) Sorun düzeltildi, ancak eski setlerdeki (olmayan) bonuslar kaydedildiği için eski setler bozuk. Page atarsanız düzeltiriz eski set parçalarını. Olmazsa yenisini veririz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu hırsızlık yasaklama olayının dünya üstünde baska bi örnegi var mı acaba merakımdan soruyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar