Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişiklikler (3 Eylül)

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Bana gore yalnis bir uygulama ... ama ayni zamanda dogru bir uygulama bknz anlatayim.

Simdi neden yalnis bu yapilan Stealing skillini kaldirmak gibi birsey olmus ama temelli degil.

Tamam osi'de trammel var iyi guzel. Burda yok mantikli tamam dogru. Birsey soracam biz osiye gore gitmiyoruz 100% 90% gidiyoruz :)

Simdilik bole bir uygulama ok ama sunucu dolunca yalnis olur diye dusunuyorum. Cunku buda bir skill buda bir eglence herkes eli cebinde olmasi gerekir ... Dikkatli olmasi gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

herkesin evi felan yok benim evim yok mesela. ayrıca evde takılın felan ne yani bi tane adam görmedikten sonra bu oyunu online oynamanın ne anlamı var ya, 1 haftadır oynuyorum şu oyunu britte gördüğüm adam sayısı maksimum 10(toplam sayı bu, bir kerede gördüğüm adam sayısı değil). brit hayalet kasaba şeklinde gelen iki iş yapıp bankaya iki item atıp kaçıyor. dövüşlü chat felan değil direk dövüş chat mhat hak getire.
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamışsın dela, ne demek herkesin evi var lol

mmorpgye bakış açını yesinler senin, aman da aman

evimde yapamıyordum macro çünkü, şimdi brit bankta hırsız korkusu olmayınca makroya bırakabileceğim ona seviniyorum. zira eskiden kerizdik serverca, en değerli itemlarımızı insuresuz alıp banka önünde afk makroya bırakıyorduk charları ahah

kusura bakmayacaksınız, madem oyuncu sayısı bu kadar az, madem sen de bu kadar iyi hırsızsın thor, buyur gz dışında görelim marifetini. hayır bank sitter geyiği yapılmış ama, gz dışında rastladığım tek hırsız mosan benim serverda

sen bankada oturup guardları arkana alıp terör estireceksin, ama benim adım banksitter olacak, iyiymiş ehe

hiç osi geyiğine girmeyelim; en azından sen biliyorsun ki dela, oside rpsel detektiflik geyiği ve trammel bir yana, brit bank önü kalabalığından champten dönen adamı şak diye seçip çantasına dalma şansın pek burayla kıyaslanır gibi değil
Sosyal ağlarda paylaş

Brit bank önü hırsızlık yapılmaması olayını ben de saçma buluyorum. Sonuçta UO "gerçekçi" bir oyun. Her tür olayın da açık olması lazım. Trapped Pouchlar transfer edilebilmeli , summonlanacak hayvan türü seçilmeli ve summonlanmıış atlar trade edilebilmeli , birine saldırdıktan sonra eve girilebilmeli , her yerde her zaman da thievery yapılabilmeli. UO'da kurnaz olan hayatta kalır skill kasan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

osiyi biraktigimda champler yoktu da biz baya bi champ yaptik, hepsinde hirsiz var mi diye reveal atmaya basladik son 3 dakika boyunca, ondan sonra da gidip brit bank onunde durmadik pslerle.

herkesin evi vardan kastim, gidip evinizde tek basiniza durun cezali gibi demek degil, toplanin evlerinizde orda muhabbet edin, guildlerin amaci zaten bu bir bakimdan toplu oynamak. ha 3 kisi champ yapar sonra kosa kosa disari cikar bankadan gate actirir dizerim psleri diyosaniz, eyvallah yani psler basa basa bitmez, bizim bi kale dolusu vardi duruyo iste.

aksiyon yok, sehir disinda hirsizlik yapmak demissin zaten adam bulmak imkansiza yakin, bir adam bulmak icin ya brit banka gidiyorum ya da dungeonlara recall ata ata reglerimi bitiriyorum. herneyse, ez mode on.
Sosyal ağlarda paylaş

5 Eylül 10:15

- ML paketi ile gelen bazı yaratıklardan düşen hazine haritaları Trammel'da çıkıyordu. Düzeltildi. Trammel hazine haritası olan varsa page atsın, onları da düzeltiriz.

- Twisted Weald'deki Lady Lissith düşürmesi gereken peerless anahtarını ve başka rare item'ları düşürmüyordu. Düzeltildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylendi. RunUO'da wraith form sadece silahlarla çalışacak şekilde ayarlanmış. RunUO forumlarında sordum cevap gelmedi.

Kendimiz de yazabiliriz tabii büyülerce çalışması için script'leri. Ama şu an buna gelene kadar daha önemli bug'lar ve düzeltilmesi gereken şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

5 Eylül 15:20

- Set parçalarındaki resist bonusları her restart'tan sonra kayboluyordu. (Bug'ı bildirdiği için Mira'ya teşekkürler burdan.)
Sorun düzeltildi, ancak eski setlerdeki (olmayan) bonuslar kaydedildiği için eski setler bozuk. Page atarsanız düzeltiriz eski set parçalarını. Olmazsa yenisini veririz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...